Home , Haberler , Pınar Aydınlar Greif direnişinde!

Pınar Aydınlar Greif direnişinde!

pinar_greifteİSTANBUL |27-02-2014 | Halkların Demokratik Partisi  ( HDP ) İstanbul Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayı Pınar Aydınlar ve beraberindeki HDP heyeti bugün (27 Şubat) direnişteki Greif işçilerini ziyaret etti.

Beylikdüzü’nde konvoy oluşturan HDP’liler buradan araçlarla Greif fabrikasının bulunduğu Hadımköy’e geçtiler. Direniş alanında işçilerle birlikte oturan HDP heyeti burada işçilerle sohbet etti.

 

“Birlik, mücadele, zafer…”

Daha sonra ise işçiler adına temsilci Orhan Purhan bir konuşma yaptı. Direnişi ve fabrikadaki mücadeleyi anlatan Orhan Purhan, tek çarenin işgal olduğunu ve üretimden gelen güçlerini kullanarak işgali gerçekleştirdiklerini belirtti.

Daha sonra ise HDP heyeti adına Eşbaşkan adayı Pınar Aydınlar konuştu. Aydınlar, işçi sınıfının daima yanlarında olacaklarından bahsederek, “Ustaların dediği gibi, işçi sınıfının zincirlerinden başka kaybedecekleri bir şeyleri yok” dedi.

İşçi sınıfının örgütlü gücünün her şeyi değiştirebileceğinin altını çizen Aydınlar, direniş boyunca çişetli yanlış yönlendirmelerin olabileceğini ifade ederek, “ancak bunlara karşı kuşanacağımız slogan birlik-mücadele-zaferdir” dedi.

Direne direne kazanacağız”, “Hak verilmez alınır, zafer sokakta kazanılır” sloganlarının atıldığı ziyaretin ardından heyet Ümraniye’ye geçti.