Home , Dünya , Merkel, Tayyip Erdoğan ve AKP hükümetiyle kirli ve çıkar işbirliğine devam ediyor

Merkel, Tayyip Erdoğan ve AKP hükümetiyle kirli ve çıkar işbirliğine devam ediyor

12805815_979023728856044_7074679620217362067_nAB ülkelerinin Kaptanı durumunda olan Alman Hükümeti Başbakanı Angela Merkel, Tayyip Erdoğan ve AKP hükümetiyle Kirli ve çıkar işbirliğine devam ediyor.Ortadoğu ve Suriyede Emperyalist savaş politikaları sonucu göç etmek zorunda kalan Kadın,Erkek, Genç,Çocuk,yaşlı milyonlarca sürgünün ve mültecinin Avrupaya gelmesini önlemek üzere Türk Hükümetiyle pazarlıklar yapıyor. Yıllık 3 Milyar Euro yardım yapacağını taahüt ediyor.
AB emperyalistlerinin ve Alman Başbakanı Merkelìn Tayyip Erdoğan ve Davutoğlu ile vardıkları anlaşmadan güç alan Türk Devleti faşist şiddetine fütursuzca devam ediyor ve Kürt ulusuna mensup halka saldırıyor,katlediyor.Kürt kentlerinde yaşamı çekilmez hale getiriyor. Direnen ve teslim olmayan Kürt ulusal direnişini bastırmak için her türlü yöntemi deneyen TC. nin yardımına koşan ve katliamlar karşısında ses çıkarmayan AB devletleri ve Almanya kendi çıkarları uğruna büyük bir vebalin altına giriyor.
Zaman ve tarih bu tür davranan politikacıları ve Zulm uygulayan veya Zulm uygulayanlara destek olanları unutmayacak ve lanetleyerek yad edecektir.(AHM)