Anasayfa , Avrupa , Irkçılığa ve Ayrımcılığa Karşı 6. Futbol Turnuvası Gerçekleştirildi

Irkçılığa ve Ayrımcılığa Karşı 6. Futbol Turnuvası Gerçekleştirildi

Darmstadt |31.01.2018| Ober-Ramstadt Derneği’nin gerçekleştirdiği gelenekseleşmiş futbol turnuvası bu yılda hem katılım hemde coşku itibariyle adeta şölen halinde gerçekleşti.
Hem futboldaki rekabet hemde tribündeki coşku etkinliğe daha farklı bir hava kattı. Gerek takımların bileşenleri, gerekse seyircilerin katılımında farklı uluslardan göçmen kökenli insanların yoğunluğu turnuvaya çok uluslu bir ikilim görüntüsü verdi ve Dernek yönetimi tarafından olumlu bir durum olarak değerlendirildi.
Dernek yönetimi, önemli noktanın ise turnuvanın örgütlenme sürecinde tüm takım temsilcileriyle ortak kararların alınmasının turnuvaya olumlu şekilde yansıdığını dile getirdi. “Hem rekabet üst düzeydeyken, aynı zamanda centilmenlikte turnovanın olumlu görüntüsüne yansıdı“.
200 insanın katılımıyla gerçekleşen turnova saat 11’de başlarken 18 civarında ilk üç takım kupa ve hediyelerinin dağılmıyla sonlandırıldı. Bu yılki Turnovanın birincisi ARAL ÇELİK olurken ikincisi Darmstadt Frotelli, üçüncüsü ise AC AUTOPUNKT oldu.
Yönetim kurulu adına yapılan konuşmada turnuvaya hem maddi hem manevi olarak katkı sunan herkese ve dostlara tessekür edilerek sonlandırlırken, gelecek yıl tekrar görüşme temmenisinde bulunuldu.