Anasayfa , Avrupa , Hollanda`da “Türkiye`deki insan hakları ve cezaevlerinde son durum” temalı Panel gerçekleştirdi

Hollanda`da “Türkiye`deki insan hakları ve cezaevlerinde son durum” temalı Panel gerçekleştirdi

HOLLANDA|30.10.2017|HTİF`e (Hollanda Türkiyeli İşçiler Federasyonu) bağlı ijmond komitesinin düzenlemiş olduğu “Türkiye`deki insan hakları ve cezaevlerinde son durum” konulu panel verimli tartışmalarla, başarılı bir şekilde sonuçlandırıldı.

Avukat Ercan Kanar ve HTİF temsilcisinin panelist olarak katıldığı etkinlik devrim ve demokrasi mücadelesinde hayatlarını kaybedenler şahsında 1 dakikalık saygı duruşu ile başladı.

Hollanda ve Avrupadaki son gelişmeler ile ilgili konuşmasının içinde Avrupadaki insan hakları ihlallerinin Türkiye`den farklı ve birbirinden bağımsız olmadığına vurgu yapan HTİF temsilcisinin sunumunun ardından panel Ercan Kanar`la devam etti.

Avukat Ercan Kanar konuşmasında Türkiye`deki insan hakları ihlallerine ve cezaevlerindeki ihlallerin neden ve niçinleri üzerinden yaptığı sunumunun ardından verilen kısa bir ara verilmesinin ardından panel ikinci bölümüyle devam etti.

29 Ekim tarihinde gerçekleştirilen ve katılımcıların beğenisini kazanan etkinlikte bu tarz etkinliklerin devam ettirilmesi gerektiği vurgulandı.