Home , Haberler , Avusturya’da altı Ay İçinde beş Kadın Cinayeti

Avusturya’da altı Ay İçinde beş Kadın Cinayeti

DownloadINNSBRUCK | 15 – 01 – 2014 | Pazar günü  bir kadın daha katledildi. Tirol eyaletine bağlı olan KUFSTEİN kentinde 20 yaşında ki Fransız uyruklu üniversite öğrencisi, genç bir kadın öldürülüp nehire atıldı . Dalgıçların uzun bir çabasından sonra ceset bulundu. Genç kadının boğazından kesilerek öldürüldüğü görüldü. Kadının çantasının ortada olmaması cinayetin sebebi hırsızlık olabilir tahminleri yürütülmektedir.  Tabiki bunlar sadece var sayımlar, kimse henüz olay hakkında gerçekleri bilinmemektedır.

Bilinen  tek bir şey var dünyanın her yerinde kadın cinayetleri gerçekleşmektedir. Gerçekleşen kadın cinayetlerine seyirci kalınmaktadır. Kadınlar gün geçtikçe korunmasız kalmakta ve avrupanın göbeğinde olan Avusturya da 6 ayda 5 kadın katledildi. Kadın cinayetlerine karşı toplum tepkisiz kalmakta. Kadın örgütlerinden tutunda, demokrat ve devrimci örgütlere kadar bir tepkinin olmaması ve tepkilerin cılız düzeyde olması Kadına yönelik şiddetin önümüzdeki dönemde dahada artacağıdır.

Bizi duyan kadın ve erkekler bu cinayetlerin son bulması için harekete geçmenin zamanının geldiği ve geçtiğini hatırlatmak istiyoruz. Susma isyan et.