Home , Avrupa , Zürih`te Tutsak Devrimcilerle Dayanışma!

Zürih`te Tutsak Devrimcilerle Dayanışma!

IMG-20160701-WA0000

Zürih`te Tutsak Devrimcilerle Dayanışma!
Başta Almanya olmak üzere, Avrupalı emperyalist-gerici devletlerin, devrimci-demokratik güçlere yönelik baskı ve tutuklama politikaları, Zürih`te protesto edildi.
ATİK`li devrimci tutsakların mahkemelerinde yaşanan güçlü sahiplenme ve Alman mahkemesinde, ATİK`li tutsakların emperyalizmi, faşizmi ve gericiliği yargılayan ve devrimci mücadelenin meşruiyetiyle, kendilerini „yargılama“ ya çalışan sistem ve mahkemelerine karşı gerçekleştirilen cüretli devrimci meydan okumanın etkileri devam ediyor.
Yakalanan güncellikle, Avrupa`da tutuklanan devrimcilere sahip çıkılırken, özellikle de Alman emperyalizmi protesto ediliyor.
Dem-Kurd`un çağrısı ve İTİF`in de destekleyicisi olduğu, İGİF vb, demokratik göçmen kurumların da katılım sağladığı bir protesto etkinliği gerçekleştirildi.
Kürt yurtsever ve devrimci politik tutsakların serbest bırakılması talebiyle gerçekleştirilen eylem, Zürih Alman konsolosluğu önünde gerçekleştirildi.
Devrimci-yurtsever tutsakların sahiplenilmesi ve Alman burjuvazisinin teşhir edildiği konuşmaların gerçekleştirildiği eylemde, devrimci tutsakları sahiplenen sloganlar atıldı.

AHM-İsviçre