Home , Haberler , Samandağ’da Ali İsmail Korkmaz Anıldı

Samandağ’da Ali İsmail Korkmaz Anıldı

ydg_ali_ismailSAMANDAG-13-07-2014- Polisler tarafından katledilen Ali İsmail Korkmaz’ın birinci yıl dönümünde Antakya’nın Samandağ ilçesinde YDG olarak bir anma gerçekleştirildi.

Gezi isyanına katılan Ali İsmail Korkmaz Eskişehir’de polisler tarafından pusu sonucu dövülerek öldürülmesinin üzerinden tam tamına bir yıl geçti.

YDG’liler  Samandağ’da Ali İsmail’i anmak için bir yürüyüş gerçekleştirdi. Abdullah Cömert meydanında saat 15:00’da başlayan yürüyüş, ilçe merkezinden yeni parka sloganlarla yürüyüyerek basın açıklaması gerçekleştirildi. Yürüyüş sırasında sık sık “Hepimiz Aliyiz Öldürmekle Bitmeyiz”, “Katil Polis Hesap Verecek”, “Bu Daha Başlangıç Mücadeleye Devam”, “Gezi Şehitleri Ölümsüzdür” sloganları atıldı. Samandağ’da sloganlarla yürüyüşe ilk defa olsa da, izleyen kitleden ıslıklar ve alkışlarla olumlu tepkiler verdi. Yeni parka gelindiğinde ise Yeni Demokrat Gençliğin basın açıklaması okundu.  Basın açıklamasının ardından Evvel Temmuz Festivaline çağrı yaparak sloganlarla eylem sonlandırdı.

Ali İsmail Kormaz için Samandağ merkezde stant çalışması

samandağ stant 2 ydg_ali_ismail

Stand a müzik açarak, YDG olarak çıkartılan bildiriler ve dergiler ajitasyonlar eşliğinde dağıtıldı. Bildiri ve ajitasyonlarda insanların duyarlılığı  dikkat çekti.