Home , Avrupa , Pro-Migra Derneği Yaz Pikniği Gerçekleştirdi

Pro-Migra Derneği Yaz Pikniği Gerçekleştirdi

MANNHEİM|18.07.2023| Almanya Türkiyeli İşçiler Federasyonu’na (ATİF) bağlı Pro-Migra Derneği’nin 9 Temmuz Pazar günü düzenlediği geleneksel yaz pikniğine geniş bir katılım sağlandı.

 

Piknikte, ATİF adına yapılan konuşmada;’’Başta ezilen dünya hakları ve özelde biz göçmen emekçiler açısından sömürü ve çürümüş kapitalist-emperyalist düzene karşı örgütlenmek dışında bir çaremiz yoktur! Baskılara, ırkçı politikalara, sömürüye karşı en güçlü silahımız örgütlenmektir!  Bugün burada da Pro-Migra Derneği’mizin düzenlediği yaz pikniği, karamsarlığı değil, umudu büyütmek ve mücadeleyi çoğaltmak adına oldukça anlamlıdır! Bu duygularla sizleri bir kez daha selamlıyor, Pro-Migra Derneğimi’ze üye olmaya çağırıyoruz’’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Pro-Migra Derneği olarak, oldukça coşkulu ve eğlenceli geçen pikniğimize marşları ve türküleriyle katkı sunan sanatçı dostlarımız Hasan Sağlam, Akın Demircioğlu ve Grup Destan’a, aynı zamanda dansları, halaylarıyla etkinliğimizin coşkulu bir şekilde geçmesini sağlayan Hümanist Kadınlara, KAGEF folklor ekibi, çocuk tiyatro ve dans grubuna teşekkür ederiz.

Emek veren, katkı sunan tüm dostlara teşekkür ederek, yaz tatili sonrası yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgilendirme yapılarak piknik çekilen halaylarla sonlandırıldı.