Home , Avrupa , PARİS SALDIRILARINI NEFRETLE KINIYOR, IŞİD TERÖRÜNÜ LANETLİYORUZ !

PARİS SALDIRILARINI NEFRETLE KINIYOR, IŞİD TERÖRÜNÜ LANETLİYORUZ !

atik_logokucukKatliamın Tetikçisi IŞİD, Sorumluları Emperyalist Haydutlar ve Faşist Diktatörlüklerdir!

Paris kan içinde….
Paris Yaralı ;tıpkı Kobane gibi, Suruç gibi, Amed gibi, Ankara gibi,Cizre, Silvan gibi…..
Paris acılar içinde; tıpkı Şengal gibi….
Paris`teki çığlıklar, karışıyor Suriye, Irak, Türkiye`deki ezilen-katledilen, vahşete mahkum edilen mazlum halkların çığlığına…
Ve Paris öfkeli, isyanda; tıpkı Ezidiler, Kürtler, Araplar, Türkiyeli emekçiler, ezilenler gibi…!
Dünyanın ezilen halkları, kanlı faşist gerici teröre karşı ayağa kalkmalı, Protesto etmeli ve haklı tepkilerini koymalıdır.

Paris`te, eşgüdümlü olarak gerçekleştirilen katliamın tetikçisi, insanlık düşmanı, kanlı faşist-selefist taşeron-proje örgütü IŞİD`tir.
IŞİD, Ortadoğu, Afrika ve diğer bölgelerde, hakimiyet-hegamonya ve yeniden dizayn amaçlı olarak, başta ABD emperyalizmi ve AB emperyalizmi tarafından desteklenen, besletilip büyütülen, kanlı bir gerici/faşist terör oluşumudur. Açık-gizli şekillerde finanse edilen, her türlü lojistik destek sunularak, kontrollü büyütülen, ve Orta-doğu`da kanlı  planların, dehşet içerisinde uygulayıcısı olan taşeron bir örgüttür.
Orta-doğu ve dünyanın değişik alanlarında, Dünya halklarına kan kusturan emperyalist haydutların , İŞİD`e sessiz kalmaları tesadüf değildir. Binlerce Ezidi katledilirken, binlerce kadın-çocuk tecavüz edilip, köle pazarlarında satılırken, insanlar diri diri kesilirken, milyonlarca yoksul-masum insan, yaşam alanlarını zorunlu terkedip, ölümcül yaşam-umut yolculuklarında  denizlerde toplu ölürken, sefalet çekerken, izleyici olan emperyalist haydutlar, ABD-AB Paris`teki kanlı katliamda pay sahibidirler !
12219483_10153825438619260_358070339938130523_nEmperyalist bölgesel çıkarların ve hegemonya planlarının, bölgesel uygulayıcıları olan, bölgesel gerici faşist diktatörlüklerden, başta Türkiye, Suudi Arabistan, Katar, vb.. ülkeler, bu katliamın ortaklarıdırlar. Özellikle de Faşist Türk Devleti ve bugünkü AKP hükümeti, açık bir şekilde, tüm dünyanın gözleri önünde, Tırlarla her türlü silah sevkiyatıyla, lojistik hizmetlerden, sağlık-eğitim,finansal destekleriyle, IŞİD`le tamamen ortak/koalisyon şeklinde hareket etmesiyle, katliamların kanlı bir ortağıdır.
Avrupa ülkeleri, hükümetleri, IŞİD`in örgütlenme, finansal olanak yaratma, savaş gücü toplama,vb. her alandaki faaliyetlerinde göz yummaktadır.
Ama aynı AB ülkeleri ve hükümetleri; emperyalizme, faşizme ve IŞİD gibi gerici-karanlık güçlere karşı mücadele eden devrimcilere, yurtseverlere ise, kendi hukuklarını dahi çiğneyerek, ırkçı ve faşizan bir tarzda saldırmakta, tutuklayarak hapisanelere koymaktadırlar.İşte ATİK`li devrimcilere ve Kürt yurtsever politikacılara yönelik saldırılar gözaltı ve keyfi uygulamalar yaşanırken,Avrupalı emperyalist güçlerce, İŞİD çetelerine  açıkca tolerans gösterilmektedir.

Emperyalist ülkelerin devlet ve hükümet başkanlarının sahte gözyaşları, katliamın faillerini kollama ve koruma gerçekliğini asla gizleyemez, İŞİD`in koalisyon ortağı faşist Türk devletinin , eli kanlı Cumhurbaşkanı ve Başbakanının mesajları, tam bir aymazlık ve düşkün bir seri katil halinden başka bir şey değildir.
İslami motifli barbar İŞİD çetelerinin gerçekleştirdiği Paris katliamını  nefretle lanetliyor, bu katliamda hayatını kaybedenlerin yakınlarının acılarını paylaşıyor ve tüm Fransa halkına baş sağlığı diliyoruz.

Halkları birbirine düşman etmeye çalışan egemen sınıfların ve onların uşakları faşist gerici hareketlerin yaptığı katliamlara karşı, halkların kardeşliğini ve birlikte mücadelesini yükseltelim !

Paris`te katledilen 129 sivil insanın ve yaralı yüzlerce kişinin acısını unutmayacak ve katilleri affetmeyeceğiz!

Paris Saldirilarini lanetliyoruz