Home , Haberler , „Korku Uzun Adamın, Zafer Bizim Olsun“

„Korku Uzun Adamın, Zafer Bizim Olsun“

Afrika türünü tamamlayarak Türkiye’ye dönen Tayyip Erdoğan, Kaçak Saray’ında düzenlenen TÜBİTAK Ödül Töreni’nde yine hafızalara kazınacak yeni gündemler yaratacak cümleler kurdu.

Facetime ile halkı sokağa çağıran Erdoğan: “İnternet zehri eve girdi, kurtulmalıyız” dedi.

Şırnak mitingi esnasında ona sarılmaya çalışan tek bir kişiyi iterek halktan duyduğu korkuyu gördüğümüz siyasi iktidarın şimdilik temsilcisi Recep Tayyip Erdoğan`ın önce sosyal medyaya savaş açması ile gündeme gelmesinin yanında interneti zehir olarak açıklaması ile yeni gündemler yaratmaya devam ediyor.

15 Temmuz „darbe“ girişimi akşamı ilk açıklamalarının sansüre uğraması üzerine Facetime aracılığıyla CnnTürk yayınına katılan ve halkı sokağa çağıran Erdoğan, internet için uyuşturucu benzetmesinde bulunarak gençlerin ınternet tarafından zehirlendiğini ileri sürdü.

Gündem değiştiren yeni saldırıların habercisi niteliğindeki uzun adamın sözleri şöyle;

İnternet kafeler vardı. Şimdi iş, evlerde kurulur hale geldi. Artık internetler eve yerleşti. Zehir evin içine girmiş vaziyette. Bu tehlikeden kurtulmamız lazım. Bu çok ciddi bir uyuşturucu müptelalığı. Bu noktada çok ciddi adımlar atmamız gerekiyor.

İki yaşında, hatta hatta daha geri, çocuk elindeki telefonla nasıl oynuyor, nasıl onun esiri oluyor? Duygular elimizdeki telefonun esiri haline gelmişse, bu bizim için çok ciddi bir tehdittir. Buna karşı tavrımızı almamız, buna karşı yeni nesilleri yetiştirmemiz lazım.