Home , Avrupa , Hamburg’ta Seçim Çalışmaları

Hamburg’ta Seçim Çalışmaları

HAMBURG |27.05.2018| Hamburg’ta HDP (Halkların Demokratik Partisi) seçim platformunun çalışmaları yoğun olarak sürdürülüyor. Semtlerde HDP seçim platformunun bildiri ve afiş çalışmaları ile ev ziyaretleri yapılıyor. Çalışmaların sokak ayağının ağırlıklı olarak oy kullanma tarihinin başlamasına  kadar sürdürüleçeği daha sonraki çalışmaların sandık ve oy kullanma noktasında olaçağı aktarıldı.

Platform içerisinde yer alan ATİF Hamburg (Almanya Türkiyeli İşçiler Federasyonu) aktivistleri Lurup ve Bergedorf semtlerinde ağırlıklı bir çalışma yürütmektedir. ATİF Hamburg seçim sürecine yönelik kendi içinde de komiteleşerek seçim sürecini koordineli ve planlı yürütme hedefi ile çalışmalarını sürdürüyor. Cuma günü (25.05) Bergedorf semtinde bildiri ve afişleme çalışması gerçekleştirildi. Dün (26.05) Bergedorf semtine bağlı Mümmelmansberg alanında bildiri dağıtımı gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında daha öncede Lurup alanında benzeri çalışmalara Seçimler sürecinde pratik çalışmalarn startı verilmişti.

ATİF Hamburg Derneğinde  Kahvaltı & Sürece İlişkin Toplantı

Bugün (27.05) ATİF Dernek lokalinde kahvaltı ve kitleye açık toplantı gerçekleştirildi. Toplantı gündem maddesi 24 Haziran Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri olarak üyeler ve dostlar çalışmalar hakkında bilgilendirildi. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirmeden sonra gelen soru ve önerilerden sonra ileriki sürecin planlanının kitleyle paylaşılması ile bitirildi.

Hamburg’ta oluşturulan HDP Seçim Platformu çalışmalarını Hamburg’un farklı semtlerinde de yoğun olarak sürdürerek hedeflediği oyu yakalamak istemektedir. Çalışmalara tüm duyarlı , ilerici ve demokrat insanlar davet edilmektedir.