Home , Haberler , Halka Terör Estiren Polis 24 Yevmiyeyle ödüllendirildi!

Halka Terör Estiren Polis 24 Yevmiyeyle ödüllendirildi!

vahsetTÜRKiYE |29-06-2013 | Gezi Parkı oturma eylemine polisin vahşice saldırmasıyla,  birikmiş öfkesi taşan halk giderek artan kitlesel eylemlere başladı. Bunun karşısında devlet yetkilileri ve polisi çılgınca faşist terör estirdi. Bununla da yetinmediler. Devlet yetkilileri ve polis, halka her türlü tehditler savrulurken, sermaye sınıfı ve onların iktidarını koruyan polisine övgü üstüne övgüler yağdırdılar ve her türlü terörü estirebilirsiniz arkanızdayız, korkmayın mesajını verdiler.

TC. Devlet erkanında AB bakanı Egemen Bağış: “ „Köpekler istedi diye atlar ölmez”, „Taksim’e girmeye çalışanlara TERÖRİST muamelesi yapılacaktır!“, “ Bu saatten sonra Taksim’deki herkes terörist”tir dedi. Yani mantıklarına göre “ölümü hak etmişlerdir” diyordu.

İçişleri Bakanı Muhamer Güler: „Meydana çıkan memur sonucuna katlanır“. “Polisimiz görevini yapıyor“ dedi.

Ankara valisi, “profesyonel ve sorumluluk bilinciyle gereklilik, ölçülülük ve orantılılık esası içerisinde müdahaleler yapılmıştır.” dedi. Bunu söyleyen  Valinin sorumluluk alanında istisnasız hergün silahsız, savunmasız demokratik tepkisini gösteren halk kitlelerine vahşice saldırıldı. Ethem Sarısülük, açıkça ve alçakça polis kurşunuyla katledildi. Onlarcası ağır yaralı olmak üzere binlerce insan yaralandı. Yüzlercesi tutuklandı. Bu pervasızlığın yaşandığı bir yerde alay edercesine o söylemleri sarfetmektedir.

Ankara belediye başkanı M.Gökcek, Ethem Sarısülük’ün katledildiği yere şu pankartı astırdı: “Değerli Türk Polisi Ankara Sizinle Gurur Duyuyor”!!!.

TC başbakanı Recep Erdoğan, diğer bir çok açıklamasının yanı sıra, Polis Akademisi Güvenlik Birimleri Fakültesi mezuniyet töreninde açıktan açığa polisin estirdiği teröre övgüler yağdırdı. Polisin estirdiği her türlü terörün arkasında olduğunu söyledi. “Polisimiz Kahramanlık Destanı yazdı“ diyordu. Recep Erdoğan,  “kusura bakmayın anladığınız dilden konuşmak zorunda kalırım.” “bütün samimiyetimle ifade ediyorum: Biz ‚işkenceye sıfır tolerans‘ diyen bir hükümetiz. Biz polisimizin olaylara müdahale, gözaltı, sorgulama kurallarını değiştiren demokratikleştiren bir hükümetiz. Polisimiz hata yaptığında bunu zaten açık yüreklilikle söyler, gereğini de yaparız. Ancak hiç kimsenin, kim olursa olsun ister milletvekili ister birileri, bizim polisimize küfretmeye hakaret etmeye hakkı yoktur.” “Olaylar başladığı andan itibaren, polisimiz, son derece sabırlı, itidalli, tahammüllü davrandı.”

“Gösterilerin en başından itibaren büyük bir dikkatle izliyoruz. Gösterilerin hiçbir aşamasında, polis demokrasinin dışına çıkacak, hukuku çiğneyecek bir tavrın içinde olmadı. Polis, amirden aldığı emirle, yetki çerçevesinde görevini başarı ile yerine getirdi. Daha önce de söylediğim gibi, polis, demokrasi ve hukuk testinden başarı ile geçti. Polisimiz, bir başka ülkede yaşansa, asla tahammül edilmeyecek saldırılara tahriklere, hukuk dışına kesinlikle çıkmadan gösterilere karşı koymuş, adeta kahramanlık destanı yazmıştır.diyordu.

 Polisimizi uluslararası ya da ulusal medyaya, Türkiye’nin hasmı çevrelere asla yıprattırmayacağız. Ben ve Hükümetim, polisimizi gönülden tebrik ediyoruz. Her kademedeki polis kardeşlerime haftalardır devam eden olaylarda, fedakarlıkla, vatanseverlikle mücadele verdikleri için şahsım, ülkem ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum.” diyerek  bir tarafta övgüler yağdırıyordu, diğer taraftan da her türlü faşist teröre başvurabilirsiniz arkanızdayım, hiçbir sınırlamaya sahip değilsiniz, her türlü yasal destek ve güvenceye sahipsiniz, iplerinizi de çözüyorum her türlü saldırıda bulunabilirsiniz,  bunun güvence ve talimatını veriyorum demiş oluyordu.

Bununla da kalmadılar,  Başbakan Recep Erdoğan’ın Polis’e yukarıdaki övgülerini  maddi teşvik de izledi. Başbakan ve bakanlığın kararıyla bugün İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bu “ödüllendirme” “müjde”sini verdi.  Bugün “Yurt gazetesiden Barış Oruç’un haberine göre, İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü tarafından, çalışanlarına 24 maaş taltif (aylık artırma) verildi. Buna göre 5 yıllık polis bin 80, 15 yıllık ise 4 bin 800 lira ödül alacak. Rütbelilerde ise bu miktarın daha yüksek olduğu belirtildi.”diye yazıyor.  Paralı katiller kan dökme ve can almaya göre para ödülleri almış oluyorlar….

İşte Recep Erdoğan’ın, hükümetinin ve devlet yetkililerinin “Olaylar başladığı andan itibaren, polisimiz, son derece sabırlı, itidalli, tahammüllü davrandı.” dediği icraatlardan ve işte  Erdoğan’ın “Ben ve Hükümetim, polisimizi gönülden tebrik ediyoruz” dediği ve ödüllendirilen  icraatlardan birkaç örneği resim olarak verelim:

Tayyip in Polisinin vahset belgeleri-resimlerle-