Anasayfa , Haberler , ESP Genel Merkezi’nde böcek çıktı!

ESP Genel Merkezi’nde böcek çıktı!

ANKARA | 06 – 12- 2012 | Ezilenlerin Sosyalist Partisi’nin Ankara Konur Sokak’ta bulunan Genel Merkez binasında “böcek” denilen dinleme cihazı bulundu. Alınan bilgiye göre, ESP Genel Merkezi’nde bugün sigorta atınca elektrik teknisyeni çağrıldı. Yapılan kontroller kapsamında prizler de açıldı. Bir prizin arka tarafında, yanmış halde “böcek” denilen dinleme cihazı bulundu. Dinleme cihazının tesadüfen bulunduğunu belirten ESP Genel Başkan Yardımcısı Fadime Çelebi, “Kirli bir politika, sinsice bir plan” dedi.

ETHA’ya açıklama yapan Çelebi, AKP iktidarının muhalif siyasi partilere, demokratik kitle örgütlerine yönelik baskılarını arttırdığına dikkat çekti. Daha önce de birçok kurumda bu cihazların bulunduğunu hatırlatan Çelebi, “Yasal bir partiyiz, İçişleri Bakanlığı onaylamış. Faaliyetlerimiz herkesin gözü önünde, meşru faaliyetler” dedi.

Çelebi, şöyle konuştu: “Kirli bir politika bu. Genel Merkezimize bu kadar cesurca giriyorsunuz, dinliyorsunuz. Ahlak dışı, çirkin bir şey. Kabullenilecek bir durum değil. Düşman saldırılarını sinsice yapıyor, bunu da sinsice bir plan olarak görüyoruz” dedi.

Ezilenlerin Sosyalist Partisi, konuyla ilgili 07.12.2012 Saat 11.00′da Parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

Kaynak: ETHA