Home , Haberler , Dikenli Teller Cöpe, Kalma Hakki Herkese!

Dikenli Teller Cöpe, Kalma Hakki Herkese!

Emperyalist/ Kapitalist Ülkeler, Krizlerin ve Savaslarin derinlesmesinin nedeni ve asil sorumlusudur.

Ekonomik/Sosyal Krizlerin ve Savaslarin gün gectikce artttigi gercekligi ile tehlikeli göc yollarinda yasamlar son buluyor. Binlerce insan göc yollarında yitip gidiyorsa bunun tek sorumlusu Emperyalist Kapitalist sistemlerdir. Tehlikleri yollarda sans eseri kurtulup Avrupa sinirlarina dayananlarsa Dikenli Teller Arkasinda Emperyalist Kapitalist Devletlerin Is Birligi ile Askeri Gücleriyle Göcler „Kontrol“ altina aliniyor. Biz biliyoruz ki Denizlerde bogulan Aylan Bebekler ve daha nicelerinin katili Emperyalist Kapitalistlerin Kar Hirsi ve Insanlik Disi Göcmen Politikalaridir.
Bu bilicle biraraya gelen Isvicreli Kurumlarin cagrisini yaptıgı eylem 26 Eylül 2015 Tarihinde gerceklesti.
Zürih Helvetiaplatzda Saat 16.00 da toplanmaya baslayan kitle coskulu sloganlarla 16.30 da yürüyüse basladi. Bizlerde „Stand Up for The Fight, Stand Up Against Racism“ yazili ATIK/YDG pankartimizla eylemde yerimizi aldik. Oldukca coskulu gecen eylemde Isvicre Polisinin adeta göz korkutmak istercesine her tarafi polis yiginagi haline getirmesi ve provakatif tavirlari esliginde belirlenen güzergahlarda eylem devam ettirilmeye calisildi.

Organizasyon Komitesinin Polisin Provakasyonlarina karsi kararli durusu ile eylem saat 18.00 de Helvetiaplatz a geri dönüsle sonlandirildi.
Eylem de sik sik Hoch die Internationale Solidarität, Say it loud, say it clear Refugees are welcome here, No border no nation stop deportation vs sloganlari atildi. Kitlenin yogun oldugu ve islek bir cadde de ATiK li tutsak yoldaslarimiz icin hazirladigimiz Feuer und Flamme der Repression, Freiheit für Mehmet Yesilcali vs sloganlarin yazili oldugu kuslamalar yapildi.