Home , Avrupa , ATİK’ten Üyelerine Çağrı

ATİK’ten Üyelerine Çağrı

ATİK | 01 – 06 – 2010 | 21. Dönem ATİK Konseyi bir genelge ile tüm üyelerine yaz sezon sürecine dair çağrıda bulundu. Konsey tarafından yapılan açıklamada, altıncı toplantı kararlarının tatil süreci bölümü aktarıldı.

Açıklamada Munzur Kültür ve Doğa festivaline katılım kararının alındığı belirtildi ve ‘yaz süresince Türkiye’ye gidecekler için bu festivale katılmaya çağırıyoruz’ denildi. Açıklamada ayrıca, ‘Festivalden bir hafta önce Dersim’de buluşulacak, belli çalışmalar yürütülecek, yürütülen çalışmalar, oluşan komite tarafından organize edilecektir. Komitede konsey üyemizde görev alacaktır,kontak tel.konsey tarafından federasyonlara iletilecektir’ bilgisi verildi.

Konsey açıklamasında, 2 Temmuz günü Türkiye’de olan üyelerin ve tüm devrimci-demokrat kesimin Sivas’ta yapılması planlanan yürüyüşe katılması gerektiğini bildirdi. Avrupa’da yapılan yürüyüşlerde de keza katılım sağlanmasının önemi vurgulandı.

Yaz süresince Türkiye opsiyonlarını kullanmayanlar için ise Konsey, ‘Federasyonumuz ATİGF’in organize ettiği Attersee Kampı.09-07-2010-18-07 tarihine kadar sürecektir,kampa katılan arkadaşlar,kamp ihtiyaçları olarak,bölgenin yağmur bölgesi olmasından kaynaklı,yazlık giyecekleri yanında yağmurdan korunmak ve geceleri üşümemek için gerekli olan giyeceklerini beraber almalılar.Ayrıca kamp da kullanmak lazım olan tüm malzemeleri beraber getirmeliler’ açıklamasında bulundu.