Anasayfa , APP , ATİK İsviçre Taraftarları 1 Mayıs Öncesi Buluştu

ATİK İsviçre Taraftarları 1 Mayıs Öncesi Buluştu

24 Nisan’da Atik İsviçre Komitesi, önümüzdeki sürecin planlanması ve bilgilendirmelerin yapılacağı buluşmaya çağrı yapmıştı.

Yapılan çağrıya, pandemi koşulları nedeniyle getirilen kısıtlamaların gevşetilmesiyle birlikte güçlü bir katılım sağlayan ATİK taraftarlarının yansıra, KulturFabrik Zürich üye ve dostları da katılım sağladı.

Toplantı başlangıcında Ermeni soykırımı vesilesiyle tüm soykırımlar lanetlendi. Aynı 24 Nisan Proletarya Partisinin kuruluş yıldönümü selamlandı.

ATİK İsviçre Komitesi Yaklaşan 1 Mayıs için bütün taraftar ve dostlarına, BASEL şehrinde gerçekleştirilecek yürüyüş ve mitinglere kitlesel katılım çağrısı yaptı. Ayrıca aynı gün ZÜRİH şehrinde gerçekleştirilecek yürüyüşe de katılım sağlanacağı bilgisi verildi.

Gerçekleştirilen toplantıda mayıs ayının önemine vurgu yapılırken 18 Mayıs İbrahim Kaypakkaya’nın ölüm yıldönümünde yapılması planlanan etkinlik ve yürüyüşlerin bilgisi paylaşıldı.

KulturFabrik Zürih üye ve taraftarlarının da katıldığı buluşmada, KUFA yönetim kurulu pandemi süreci ve önümüzdeki döneme dair planlamalarını ve süren çalışmalarını paylaşarak, üye ve dostları ile fikir alışverişinde bulunuldu.

Güzel havanın da etkisi ile açık havada gerçekleşen buluşma da, samimi ve sıcak sohbetlerin yansıra birlikte yenen akşam yemeği ve hep bir ağızdan söylenen türküler ile buluşma sonlandırdı.