Home , Avrupa , ATİGF 21. Kongresini başarıyla sonuçlandırdı

ATİGF 21. Kongresini başarıyla sonuçlandırdı

atigf21kongreVİYANA | 02 – 04 – 2009 | ATİGF Federasyonu 28-29 Mart’ta Viyana dernek lokalinde yaptığı 21. olağan Kongre, geniş katılımlı, yoğun tartışmalı ve coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi. Kongre, ön hazırlıkları ve çalışmalarıyla planlandığı üzere, 28 Mart Cumartesi günü Vorarlberg, İnnsbruck, Wörgl, Linz, Neuenkirchen ve Viyana bölgelerden delegelerinin katılımıyla saat 11.00 de başladı.

Aynı gün Viyana’da ATİGF’in de örgütleyicisi olduğu Kapitalist Sistem krizine karşı yapılan “Demokratik ve Dayanışmacı bir toplum için; sizin krizinizin bedelini ödemiyoruz“ adlı bir yürüyüş yapıldı. Genel kurula 12.30 da ara verildi, saat 13.00 başlayan yürüyüşe katılım sağlandı. Yürüyüş sonrası tekrar tartışmalar, gelen mesajların okunması, davet edilen konuşmacıların konuşmalarıyla, devam eden Kongre, saat 22.00 de siyasi raporun onaylanmasıyla birinci gününü tamamladı.

29 Mart Pazar günü kahvaltıdan sonra devam eden Kongre, faaliyet raporu, mali rapor, yeni organların seçimi, ATİK kongresine delegelerin seçilmesi, karar tasarılarıların onaylanmasından sonra gelen temenni ve dileklerle başarıyla bitirildi.