Home , Avrupa , ATİF Kurucu Derneklerinden Ulm Tohum Kültür Merkezi 41. Genel Kurulu’nu Başarıyla Tamamladı.

ATİF Kurucu Derneklerinden Ulm Tohum Kültür Merkezi 41. Genel Kurulu’nu Başarıyla Tamamladı.

ULM |13.03.2017| Ulm Tohum Kültür Merkezi önceki hafta Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Salt çoğunluk üyelerin hazır bulunmasının ardından genel kurul Gündemleri eşliğinde seçilen divanin ardından siyasi perspektif ve faaliyet raporu okundu. Eleştirilerin yanı sıra esasta bir yıllık süreç YK’nın olumlu faaliyet süreci olarak onaylandı.

Bu yıl özellikle cocuklara dönük yapılan etkinlikler begeni ile karşılandı.Yine tutsaklar komitesinin etkinliği ve katkıları beğeniyle karşılandı.

Denetim kurulunun raporu ve ardından mali gündem tartışılarak onaylandı.Yeni organların seçimi ise belirlenen beş asıl iki yedek olgusunun üzerinde bir talep olunca demokratik seçim le oylamaya gidilmek üzere yeni yönetim organı belirlendi. Denetim kuruluda üç üyeyi seçerek böylece organları belirledi. Dilek ve temenniler bölümünde ise birlikteliğe ve mücadelenin içinden geçilen süreçteki önemine vurgularak yapılarak Tohum Kültür Merkezinin önemine olumlu tarzda vurgular yapıldı. Diger dost kurumlarında genel kurula dinleyici olarak katıldığı kongre başarılı bir şekliyle sonuçlandı.