Home , Avrupa , Almanya’dan Blok Adaylarına Destek!

Almanya’dan Blok Adaylarına Destek!

ALMANYA | 31 – 05 – 2011 | Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloğu Adaylarına, Alman parlementer, sendikacı, yazar ve sivil toplum örgütlerinden destek geldi. Blok adaylarına uluslararası platformlarda da destek sağlamak için yapılan girişimler sonucunda, Almanya’dan onlarca parlamenter, yazar, sendikacı ve sivil toplum örgütü yayınladıkları bir imza metni ile Blok adaylarını desteklediklerini bildirdiler.

Metinde Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloğu’nun taleplerinin desteklendiği açıklanarak ”Talebleri ile Emek Demokrasi ve Özgürlük Bloğu’na destek amaçlı verilen her imzanın Kürdistan ve Türkiye’deki demokrasi hareketinin sosyal adalet ve özgürlük sesini güçlendireceğine inanıyoruz” sözlerine yer verildi.

İmzacılar arasında hukukçu Prof. Dr. Norman Paech, NRW Eyalet Parlamento başkan yardımcısı Gunhild Böth-NRW Eyalet Parlamento başkan yardımcısı, parlamenter ve Almanya Barış Hareketi’nden Christine Bucholz-Federal Milletvekili ve Almanya Barış Hareketi, Uluslararası İnsan Hakları Ligi Başkan Yardımcısı Dr. Ralf Gössner, siyaset bilimci ve Almanya Barış Hareketi Sözcüsü Dr. Peter Strutynski ile papaz Dr. Flick Andreas da bulunuyor.