Home , MÜNİH DAVASI , Uluslararası Göçmenler Birliği Avrupa Seksiyonu (İMA)’nın dayanışma mesajı!

Uluslararası Göçmenler Birliği Avrupa Seksiyonu (İMA)’nın dayanışma mesajı!

10553367_785011404901108_4874267631717176941_n

Kurucu üyesi olduğumuz Uluslararası Göçmenler Birliği (İMA) dan ATİK yönetici ve üyelerine yapılan saldırıyı kınayan mesajı paylaşıyoruz!

Uluslararası Göçmenler Birliği Avrupa Seksiyonu (İMA)’nın ATİK’e yönelik saldırı ve Tutuklamaları kınayan dayanışma mesajı!
Uluslararası Göçmenler Birliği Avrupa seksiyonu, ATİK Genel Konseyi üyeleri ve aktivistlerine yönelik 15 nisanda Almanya, Fransa, İşviçre ve Yunanistanda eşgüdümlü yapılan keyfi ve hukuksuz saldırı ve tutuklamları şiddetle kınıyoruz.

Yasadışı arama ve tutuklamalar onların sivil ve insan haklarını ihlal etmekte ve Avrupa İnsan Hakları ve Uluslararası İnsanı Yasalarını ayaklar altına almakta.

Almanya, Fransa, Yunanistan ve İsviçre sözde AB’de insan haklarını koruyormuş gibi kendilerini lanse etmeleri, gerçekleştirilen bu saldırıyla insan hakları konusundaki ikiyüzlülükleri teşir olmuştur.

Tutuklananların derhal serbest bırakılması çağrısına bizlerde katılırken ayrıca politik, insan hakları ve göçmen aktivistlere gözdağı verilmesinin durdurulmasını , göçmenlerin ve siyasi mültecilerin kriminalize edilmesine son verilmesini talep ediyoruz.

Yaşasın Enternasyonal Dayanışma!

Uluslararası Göçmenler Birliği (İMA) Avrupa Seksiyonu