Anasayfa , Avrupa , Zürih Gençlik Kültür Evi Olağanüstü üye toplantısını gerçekleştirdi

Zürih Gençlik Kültür Evi Olağanüstü üye toplantısını gerçekleştirdi

İSVİÇRE|03.07.2017| 2 Temmuz 2017 tarihinde 14. Genel Kurulda seçilen 2 asil 1 yedek ve 1 Denetim kurulu üyesinin çağrısı ile olağanüstü üye toplantısı gerçekleştirildi. Olağanüstü üye toplantısı 2 Temmuz Madımak da katledilen 33 can için yapılan saygı duruşu ve onlar için okunan bir şiirle başladı. Ardından Sivas Katliamı anısına hep birlikte türküler söylendi.

Sivas Katliamında yitirdiklerimiz sahsindan yapılan anmanın ardından Zürih Gençlik Kültür Evi yönetim kurulu üyelerinin örgütlediği toplantı kısmına geçildi.

Dernekte uzun süredir yaşanan sıkıntıları çözmek, karşılıklı tartışarak sorunların çözüleceğine olan inançla yönetim kurulu üyeleri olağanüstü üye toplantı çağrısı yapmıştı.

Oldukça verimli tartışmaların yapıldığı toplantı gerek derneğin faaliyetlerini, gerekse iletişimsizlikle gelişen sürecin çözümü için öneriler ve tartışmalarla üyelerden gelen yeni bir üye toplantısı önerisi ile sonuçlandı.

Son olarak Zürih Gençlik Kültür Evi üyeleri KHK aldatmacasına cevaben 114 gündür Açlık Grevinde olan Nuriye ve Semih`le hem kamuoyuna dayanışma mesajı göndermek hem de çekilen fotoğrafı kaldıkları Hapishaneye göndermek için bir fotoğraf çekildi.