Home , Avrupa , YDG Frankfurt:“Afrin ile Dayanışmayı yükseltelim! İşgale Karşı çıkalım!“

YDG Frankfurt:“Afrin ile Dayanışmayı yükseltelim! İşgale Karşı çıkalım!“

AHM|06.02.2018| Afrin ile Dayanışmayı yükseltelim! İşgale Karşı çıkalım!

Faşist TC Devleti’nin işgal etmek istediği Afrin günlerdir direniyor, Dünya çapında Afrin ile dayanışma eylemleri devam ediyor. Büyük emperyalist güçlerin çıkarları doğrultusunda geliştirdikleri DAİŞ, El Nüsra ve El Kaide türevli örgütlerin saldırılarına karşı Rojava’da Kürt ulusunun YPG ve YPJ güçleri önderliğinde ki destansı mücadelesi devam ediyor.

Kendi içinde büyük bir baskı politikası uygulayarak tüm muhalif kesimlere karşı cadı avı başlatan TC devleti, Afrin’in işgal ederek Kürt ulusunun tüm kazanımlarını yok etmek istemektedir. TC’nin bu saldırıları karşısında birçok sivil hayatını kaybetmiştir. Tüm teknik üstünlüğüne rağmen Afrin’i işgal girişimi tam anlamıyla bir fiyasko ile sonuçlanmaktadır. Beslediği ve El Kaide, El Nüsra vb. Gerici örgüt elemanlarından oluşan ÖSO çetelerini sahaya sürerek katliamlarını arttırma amacındadır.

Bu işgal girişimlerine Alman Devleti tarafından destek verilmektedir. Özellikle SPD, Türk devletine olan silah ticaretinin baş sorumlusu durumundadır. TC’ye satılan Leopard panzerleri ile Afrin’de sivil halk katledilmektedir.

Bizler Yeni Demokratik Gençlik (YDG) Frankfurt olarak faşizme ve gericiliğe karşı olan tüm gençliği dayanışmayı yükseltmeye ve Alman devletinin savaşa olan desteğini protesto etmeye çağırıyoruz. Bu amaçla Frankfurt’ta yapılacak dayanışma eylemlerini sahiplenmeye çağırıyoruz.

 

07.02.2018 – Saat 15:00 SPD Parti Binası Önünde Miting (Fischerfeldstraße 7-11

Frankfurt)

08.02.2018 – Saat 17:00 Savaşa karşı ve barış için müzik (Grup Simurg ve Kadın Erbane Grubu ile birlikte)

 

Yaşasın Enternasyonal Dayanışma!

Kahrolsun TC Faşizmi!

Alman Panzeri Kürdistan’dan/Afrin’den defol!

Yeni Demokratik Gençlik (YDG) Frankfurt