Anasayfa , Avrupa , Vorarlberg’ de Pedagojik Seminer

Vorarlberg’ de Pedagojik Seminer

bregenzDORNBIRN |18-03-2014 | 16 Mart 2014 Pazar günü Avusturya’nın Vorarlberg eyaletinin Dornbirn şehrinde ‘Ergenlik Dönemi ve Aile İçi Demokrasinin Önemi’ başlığı altında bir seminer gerçekleşmiştir.

Saat 14.30’ da başlayan etkinlik saat 19.00 civarlarında son bulmuştur.

Tohum Gençlik ve Kültür Merkezi tarafından organize edilen seminerde Araştırmacı Yazar / Pedagog Metin Ayçiçek yer almıştır. Etkinliğe 70 civarında dinleyici katılmıştır. İki bölümden oluşan etkinlikte 1. Bölüm Sunum, 2. Bölüm ise Soru- Cevap olarak ele alınmıştır. Dernek temsilcisi tarafından yapılan açılış da bu etkinliğin konuylada bağlantılı olarak Ergenlik Döneminde geçtiğimiz hafta içi yaşamını yitiren Berkin Elvan’ a atfedilmesi kitleler tarafından alkışla karşılanmıştır. Bir buçuk saat kadar süren sunumun ardından kısa bir ara verilerek ikinci bölüme geçilmiştir. Katılan kitlenin yöneltmiş olduğu sorular üzerinden oldukça tartışmalı geçen 2. Bölüm iki saatin üzerinde sürmüştür. Dinleyicilerin etkinliğin başından sonuna kadar aktif bir şekilde çalışmaya katılması ve etkinliğin sonuna kadar dikkatlice takip etmeleri oldukça verimli bir çalışma ortaya çıkarmıştır.

Etkinliğin sonunda bir başka seminerler ve eğitim çalışmaları için dinleyicilerden öneriler toplanarak etkinlik sonlandırılmıştır.