Home , Avrupa , Politik Tutsaklar Yanıbaşımızdaydı

Politik Tutsaklar Yanıbaşımızdaydı

HANNOVER | 02 – 05 – 2011 | Hannover KGF derneği politik tutsakların verdiği mücadeleye aktif destek sunmaya devam ediyor. Yaklaşık 2 hafta önce ilk kez açılan ve her iki haftada bir düzenli olarak açılacak olan politik tutsaklarla dayanışma standının yanısıra, dernekte politik tutsaklarla dayanışma köşesi açıldı.

Ve ayrıca 1 Mayıs yürüyüşünden sonra açılan yemek standının yanında ilk kez politik tutsaklarla dayanışma standı da yer buldu.

Dernekte açılan köşenin amacı; politik tutsakların verdiği mücadeleyi sürekli gündemde tutmak ve köşede hazır bulunan kartpostallar sayesinde onlarla iletişim kurulabilmesini sağlamaktır. Köşede politik tutsakların isim ve adres listeleri de bulunmaktadır. Karpostalları isteyenler kendileri yollayabilirler isteyenler ise bağış yaparak dernek yönetim kurulunun topluca yollamasını bekleyebilirler.

Bu sene ilk kez yemek standının yanında açılan UPOTUDAK  standına gösterilen ilgi herkesi mennun etti. Standın başında bulunan ATİK taraftarları, ilgili herkese politik tutsakların verdiği mücadeleyi ve onların yaşadığı sorunları anlattı.