Home , Haberler , Partizan’dan Barış Bloku’nun mitingine çağrı

Partizan’dan Barış Bloku’nun mitingine çağrı

CKW7_bVUAAAMZaQSuruç’ta gerçekleştirilen katliamı protesto etmek için Barış Bloku’nun gerçekleştireceği mitinge Partizan çağrı yaptı. Bir çağrı mesajı yayınlayan Partizan geniş kesimler Suruç’ta katledilen şehitlerin soluğunu alanlara taşımaya çağırdı. “Onların “ne pahasına olursa olsun”larına karşı bizlerde her ne pahasına olursa olsun hesap sorma bilinciyle alanlarda olacak şehitlerimizin hesabını soracağız.” diyen Partizan’ın yaptığı açıklama şu şekilde;

Şehitlerimizin soluğunu ve düşlerini alanlara taşıyalım 

Suruç’ta yüreklerimizi katlederek bizleri nefessiz bırakacağını zanneden hâkim sınıf ve onların beslediği tekfirci çetelerden hesap sormak için alanlardayız. Onların “ne pahasına olursa olsun” larına karşı bizlerde her ne pahasına olursa olsun hesap sorma bilinciyle alanlarda olacak şehitlerimizin hesabını soracağız.

Kuşkusuz bu kavga bitmedi. Düşenlerimiz bugünün ölümsüzlük abideleri, yarının nişangâhı ve özgür bir geleceğin temsilcileridir. Onların kavga ve özgürlük dolu yüreklerinden aldığımız soluğu alanlarda haykıracağız ve kavgayı onların düşlerini gerçeğe dönüştürene dek sürdüreceğiz.

TC’nin savaş çığırtkanlığına karşı kurulmuş halk kitlelerinin mücadele ve dayanışma bloku olan Barış Bloku’nun örgütlediği mitingte buluşuyoruz.

PARTİZAN

YER: Tepebaşı TRT Binası önü/Beyoğlu

Saat: 16.00