Home , Avrupa , Nürnberg Dialog der Kulturen derneği 2.Genel Kurulu’nu Gerçekleştirdi

Nürnberg Dialog der Kulturen derneği 2.Genel Kurulu’nu Gerçekleştirdi

IMG-20141019-WA0003 NÜRNBERG -19-10-2014-Nürnberg Dialog der Kulturen e.V derneği 2. Genel Kurul’unu gerçekleştirdi. Genel Kurul’da yeni yönetim organlarını seçen dernek, yeni perspektifler ve yeni faaliyet planları belirledi.

19 Ekim Pazar günü toplanan Genel Kurul’da Kronach ve Lauf bölgelerinden ATİF taraftarı arkadaşlarından da toplam 9 üye alındı.

Genel Kurul başkan Gül’ün açılış konuşması ve 12 Ekim 2011’de yaşamını yitiren İşçi Köylü gazetesi çalışanı Suzan Zengin şahsında tüm devrim şehitleri ansına yapılan saygı duruşu ile başladı. Divan seçiminin ardından gündem maddeleri belirlendi. 1.YK’nın sunduğu faaliyet, mali ve Denetleme Kurulu’nun raporunun okunmasının ardından raporlar oylamaya sunuldu ve oybirliği ile onaylandı.

Ardından yeni yönetim organlarının seçimine geçildi. 5 asil ve 2 yedekten oluşan 7 kişilik YK ve 3 kişilik DK seçimi yapıldı. Yeni YK ve DK yine oybirliği ile seçildi. Geçen faaliyet döneminde olduğu gibi bu dönemde de yönetim organının çoğunluğu kadınlardan oluştu.

Dilek ve temenniler bölümünde ise 1.YK’nın Genel Kurul’a sunduğu “Çalışma Tarzımıza İlişkin Öneriler” ve “Somut Faaliyet Önerileri” başlıklı sunumlar okunarak üzerine tartışmalar yapıldı ve yeni faaliyet dönemine ilişkin plan ve perspektifler belirlendi.