Anasayfa , Haberler , Münih`te başlayacak Mahkeme 17 Haziran`a Ertelendi !

Münih`te başlayacak Mahkeme 17 Haziran`a Ertelendi !

mahkeme1-300x205Daha önce 13 Mayıs olarak belirlenen davanın başlama tarihi 3 Haziran`a ertelenmişti.Bu defada Mahkeme tarihinin 17 Haziran 2016 Cuma gününe ertelendiği duyuruldu.

ATiK` li 10 devrimcinin Münihte başlayacak davaları için hazırlıklar yapılmakta olup, uluslararası delegasyonlar hazırlanmakta ve tanınmış birçok insan hakları savunucusu, Milletvekili, Yazar, Sendikacı,Baro başkanları ve demokratik kurum temsilcileri bu davaya katılmak için hazırlanmaktadır. Ayrıca Mahkeme önünde kitlesel bir Miting yapılması da planlanmaktadır.

ATiK-UPOTUDAK`ın tutsak Avukatlarından dün aldığı bilgiye göre, Duruşma tarihinin 17 Haziran tarihine ertelendi duyuruldu.

Tüm planlanan çalışmaların ve davet edilen delegasyonların 17 Haziran- Cuma- 2016 tarihine göre yeniden planlanması çağrısı yapıldı.

ATiK- UPOTUDAK temsilcileri, Mahkemenin  sürekli yapılan ertelemelerle Mahkeme gününe yönelik kitlesel ve davetli hazırlıklarının sekteye uğratılmak istenenediğine dikkat çekerek, her durumda 17 Haziran`da başlayacak dava gününe ve dava sürecine  her türlü hazırlıkların yapılarak,davanın yakınen takip edileceği ve devrimci tutsakların yalnız bırakılmayacağı belirtildi.