Anasayfa , Avrupa , Mannheim`da 5. Geleneksel yaz Pikniği gerçekleştirildi

Mannheim`da 5. Geleneksel yaz Pikniği gerçekleştirildi

MANNHEIM-02-07-2014- Pazar günü 29.06.2014 tarihinde ATİF e bağlı olan İntegrationsverein Mannheim derneği, her sene olduğu gibi bu senede 5. Geleneksel yaz Pikniğini gerçekleştirdi. Yaklaşık 250 kişinin katıldığı piknik de Dernek Yönetim Kurulu adına açılış konuşmasını dernek Başkanı yaptı.

Konuşmasında, Demokratik kitle örgütlerinin önemine değinen Başkan, aynı zamanda Avrupa ve Ülkemizde gelişen Politik ve Siyasi gelişmelere sesiz kalınmaması gerktiğini ve bu bağlamda ortak mücadele yürütülmesi kacınılmaz olduğunu, Mannheim şehrinde kurulan Demokratik Güç Birliğinin desteklenmesini beklediklerini dile getirdi.

Etkinliğe katılan müzik grupları halaylarla, türkülerle ve marşlarla kitleye, kötü hava olmasına rağmen güzel bir gün yaşattı. Yanı sıra yapılan yarışmalar ve oyunlar misafirler tarafından çok beğenildi. Partizan`ında bulundğu etkinlikte Partizan temsilcisi, Türkiye ve Orta Doğuda gelişen son durumları içeren bir konuşma yaptı. Konuşmsı bittiğinde gençler “Yaşasın Partimiz TKP/ML, Kızıl Ordu TİKKO TMLGB!” sloganı attı.

Saat 23.00 e kadar devam eden Piknik DYK kapanış konuşması ile birlikte son buldu.

Ohne Titel 2Ohne Titel 3Ohne Titel 5