Home , Avrupa , KulturFabrik Zürih birinci Kongresine Çağırıyor

KulturFabrik Zürih birinci Kongresine Çağırıyor

İSVİÇRE |12.03.2019| Yaklaşık dokuz aylık faaliyet sürecinin ardından KulturFabrik Zürih birinci olağan kongresini gerçekleştirecek. ATİK’e bağlı calışmalarını yürüten dernek 24 Mart’da gerçekleşecek olan Kongreye bu metinle üye ve dostlarına çağrı yaptı:

„Değerli KulturFabrik Üyeleri, Sevgili Dostlar

16. Haziran 2018 tarihinde „kapımız dostlara, bacamız dünyaya“ şiarıyla dostlarımızla, arkadaşlarımızla, komşularımızla birlikte KulturFabrik`in kapısını araladık.
Özgür bir dünya yaratma Mozaiğinde küçük bir taş da burası olması anlayışı ve heyecanıyla başladık çalışmalarımıza. Hazirandan bu yana birlikte kurduğumuz dost sofralarında ekmeğimizi paylaştık, eğitim panellerinde birbirimizden öğrenerek tartıştık, konser ve etkinliklerde hep bir ağızdan söyledik türkülerimizi. Kısacası 9 aylık bu kısa sürece birsürü güzellikler sığdırmayı hep birlikte başardık. Şimdi ise sizleri, eksiklerimizden ders çıkarıp artılarımızı daha da güçlendirmek için, yaşadığımız coğrafyadaki politik gelişmelere daha güçlü bir soluk olabilmek için KulturFabrik 1. Olağan Kongresi`ne davet ediyoruz.
Başta Kültür Fabrik üyeleri olmaz üzere, bu mozaik taşında benim de payım olsun diyen tüm dostlarımızı bekliyoruz.

„Kapımız dostlara, bacamız dünyaya“ siariyla gerceklestirecegimiz ve yukarida belirttigimiz anlayis cercevesinde düzenledigimiz Kongremize siz degerli dostlarimiza da cagrimiz var. Calismalarimizi degerlendirip yeni perspektifimizi kolektif belirleme sürecimizde sizi de yanimizda görmek, düsüncelerinizi duymak istiyoruz.

Tarih: 24. Mart 2019 (Pazar)
Saat: 12:00
Yer: Schweighofstrasse 296, 8055 Zürich“