Anasayfa , Avrupa , İTİF`ten Panel`e Katılım Çağrısı…!

İTİF`ten Panel`e Katılım Çağrısı…!

 

img_1889İTİF`ten Panel`e Katılım Çağrısı…!

 

ATİK tarafından Almanya ve İsviçre`de düzenlenecek paneller dizisinin biri de Basel`de gerçekleşiyor.

“EMPERYALİST SALDIRI KISKACINDA ORTADOĞU`DA SÜREÇ“ (TC`nin Suriye Saldırısı, Kürt Ulusal Mücadelesi ve Olasılıklar, Devrimci Görevler) başlığı altında gerçekleştirilecek panele araştırmacı-yazar Fehim TAŞTEKİN ve PARTİZAN temsilcisi panelist olarak katılım sağlayacak. Panel, 08 Ekim 2016-Cumartesi günü, saat 18:00`de Kürt Toplum Merkezi`nde gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili olarak çağrı yapan İTİF( İsviçre Türkiyeli İşçiler Federasyonu), Ortadoğu,Türkiye, Rojawa ve T.Kürdistanı, emperyalist ve gerici faşist diktatörlük ve maşalarınca tam bir cehenneme çevrilmekte, halklar katliamlarla, kirli ittifaklı hegemonya mücadelsinin vahşi dışlileri arasında ezilmekte,katliam pençeleri altında ezilenler çığlıklarıyla dünya ezilenlerinin enternasyonalist sahiplenmesine ve mücadelesine çağrı yapmaktalar. Ortadoğu ve Türkiye`de giderek artan zulüm ve vahşet düzeni ve uygulamaları, politik strateji ve yönelimleri ve görevlerimize dair kollektif düşün eylemiyle ortak akıl ve hafıza oluşturarak mücadele perspektiflerimizi güçlendirmek istiyoruz.

Tarihsel ve güncel gerçeklikleriyle, an`ı ve geleceği tartışacağımız panelimize, tüm demokratik kamuoyunu, dostlarımızı ve güçlerimizi katılmaya çağırıyoruz! şeklindeki açıklama ile duyarlılık çağrısı yaptı.

 

Adres : Kürt Toplum Merkezi

Müllheimerstr. 152, 4057 Basel

Tarih : 08.10.2016-Cumartesi

Saat   : 18:00

 

AHM-İsviçre