Home , Avrupa , „Hepimiz Göçmeniz,Hepimiz Zürihliyiz!“

„Hepimiz Göçmeniz,Hepimiz Zürihliyiz!“

 

20160207_132257
Irkçı „Durchsetzungsinitiatıve“`ye Karşı Kampanya Yoğunlaşıyor!

„Hepimiz Göçmeniz“,“Hepimiz Zürihliyiz!“
İsviçreli ırkçı parti SVP`nin, „Durchsetzungsinitiatıve“ye karşı, devrimci-demokratik güçlerin mücadelesi de yoğunlaşıyor. Yerli partiler ve demokratik güçlerle birlikte ortaklaştırılan bu mücadele, giderek etkili olamaya başlıyor. Ortak mücadelenin de olumlu bir seyirde seyrettiği bu süreçte, yapılan etkinliklerden biri de stand çalışması olmuştur.
Zürich Rote Fabrik`te gerçekleştirilen ortak bir etkinlikte, İDGB`nin yanısıra, İTİF,YDG ve Yeni Kadın da Stand açarak, süreçte yürüttüğü faaliyetlerin materallerini dağıtırken, kurduğu info-standlarıyla kampanyalarını tanıtmıştır.
28 Şubat ile ilgili, İTİF-YDG-Yeni Kadın`ın ortak çıkardığı almanca Flyr`lerin dağıtımı yapılırken, aynı zamanda, ATIK`li tutsak devrimcilerle ilgili broşürler ve YDG`nin yürütmüş olduğu kampanyanın da tanıtım olanağı yakalanmıştır.
„Masseneinwanderungsinitiatıve“ nin kabul edilişinin 2. yıldönümü dolayısıyla gerçekleşen toplantı ve standlarda, daha yaşanabilir ve birlikte yeni çözümler üreterek, birlikte yaşamın ı sağlanmasına dönük yaklaşımlar ortaya konulmuş ve çeşitli çevreler kendilerini tanıtmıştır.
Bunun yanşira, 28 Şubat referandumunun da işlendiği etkinliğe, Zürich`te bulunan kurumlar ve bireyler katılmıştır.

20160207_132919

AHM-İsviçre