Home , Haberler , GREIF işçileri : DİRENİŞİMİZİN SESİNİ TAKSİM’E TAŞIYORUZ!

GREIF işçileri : DİRENİŞİMİZİN SESİNİ TAKSİM’E TAŞIYORUZ!

greifİSTANBUL | 18-02-2014 | Emeğine ve onuruna sahip çıkan DİSK/Tekstil üyesi Greif (Sunjüt) işçileri olarak 10 Şubat’ta yüzlerce arkadaşımızın katılımıyla başlattığımız fabrika işgal eylemimizin 9. günündeyiz.

Fabrikalarımızda hüküm süren taşeron sistemi ve kölelik koşullarına karşı başlattığımız direnişimiz her geçen gün daha da güçlenerek sürerken GREIF patronu ise baskı ve tehditlerinden geri durmuyor. Yeni katılımlarla büyüyen işgal ve direnişimiz, üyesi olduğumuz DİSK/Tekstil Sendikası Merkez Yönetimi ve bağlı bulunduğumuz konfederasyonumuz DİSK tarafından görmezden geliniyor, GREIF’taki işçi iradesi sendika bürokratları tarafından hiçe sayılıyor.

Örgütlenme ve direniş sürecimizin başından itibaren GREIF patronlarına ve sendikal bürokrasiye karşı mücadele eden işçiler olarak sesimizi bu kez sokaklara taşıyoruz. GREIF işçileri olarak, Galatasaray Lisesi önünde gerçekleştireceğimiz eylemle GREIF patronlarını ve sendikal bürokratlarını son kez uyarıyoruz. Gerçekleştireceğimiz eyleme emekten yana, duyarlı kamuoyunu destek sunmaya çağırıyoruz.

 

Tarih: 18 Şubat 2014 / Salı

Yer: Galatasaray Lisesi önü / Taksim

Saat: 14.00

 

İletişim bilgileri – ziyaret için adres:

Engin YILGIN: 0542 650 65 25
0539 414 35 45

Facebook: Greif İşgal Grev Direniş

Twitter: @DirenGreif

E-posta: greifiscileri@gmail.com

 

DİSK/Tekstil Sendikası Üyesi GREIF İşçileri