Home , Avrupa , EN iYi SES DiRENiŞiN SESiDiR ŞiARIYLA ALANLARDAYIZ!!

EN iYi SES DiRENiŞiN SESiDiR ŞiARIYLA ALANLARDAYIZ!!

Ohne Titel 227 Ağustos 2016 tarihinde Paris/Bastil’de Paris ve çevresindeki devrimci demokrat kişi ve kurumların düzenlediği son süreçte Türkiye ve Türkiye Kürdistan’ında yaşanan darbe sonrası ile birlikte uygulamaya konulan OHAL yasalarınca emekçi halklarımız üzerinde hız kazanan saldırıları pretesto etmek ve kınamak aynı zamanda özelde Türkiye zindanlarında sevk adı altında sürgün edilen devrimci tutsaklar üzerinde estirilen faşizan uygulamaların saldırılarn insanlık dışı uygulamarın son bulması ve devrimci tutsakları sahiplenmek için düzenlen yürüyüşe Reims/Partizan olarak katılım sağladık.

Yüksek hava sıcaklığına rağmen Beşyüze kişinin katılım sağladığı yürüyüşe CDKF, ATiK, PARTiZAN, KIZILBAYRAK, Pazarcık-Elbistan Evi, ODAK, ÇIK, FEDA, HDK-F, ADHK-Paris katılım sağladı.
Bizler ATiK, Yeni Kadın, Partizan filamalarımızla birlikte “Türkiye zindanlarındaki devrimci tutsakların kahramanca direnişini selamlıyoruz” UPUTAK “Uluslararası politik tutsaklarla danışma komitesi” imzalı pankartımızla yürüyüşte yerimizi aldık.

Ohne Titel 3
„Devrimci tutsaklar yalnız değildir, Devrimci tutsaklar onurumuzdur. Atik n’pas sol, Birlik mücadele zafer, Direne direne kazanacağız, Kürdistan Faşizme mezar olacak, Devrim şehitleri ölümsüzdür, Yaşasın devrimci dayanışma, Halte au facısme de l’etat turc, Biji partime TKP/ML“ vb… sloganlarını çoğunluğu genç yoldaşlarımızın katılım sağladığı kortejimizde dinamizmimizi ve coşkumuzu kortejimizde gür sesimizle yansıttık.
15 Nisan 2015 tarihinde Avrupanın birçok ülkesinde eş zamanlı yapılan operasyonla gözaltına alınıp halen tutuklu olan ATiK’li yoldaşlarımızıda atılan sloganlarımızla yalnız olmadıklarını sahiplendimiğizi attığımız sloganlarla dile gitirdik.

Reims/Partizan