Anasayfa , Avrupa , Eğitim,paylaşma ve dayanışma ruhuyla geçen, ATiK 24.Gençlik ve yaz kampı sonuçlandı

Eğitim,paylaşma ve dayanışma ruhuyla geçen, ATiK 24.Gençlik ve yaz kampı sonuçlandı

kampiSPANYA |12-08-2013 | ATiK bünyesinde faaliyet sürdüren üye ve taraftarlarımızla, ATiK çalışmalarına  destek veren  dayanışma gösteren dostlarımızın, gençlerin,Kadınların,çocukların katılımıyla 172 yürek  bu yıl Ispanya`nın Roses kentinde   ATiK 24. Gençlik ve yaz tatil kampında buluştu.
Gezi Direnişine atfedilen  ATiK Kampında,  Sendika eğitim uzmanı Volkan Yaraşır dostumuzun kampta 4 gün boyunca Sendikal çalışmada izlenmesi gereken yol ve yöntemlere ilişkin yaptığı eğitim amaçlı çalışma ,ayrıca güncel değerlendirmelerinde yapıldığı söyleşiler oldukça verimli oldu beğeni topladı.
Yazar-Pedegog Metin Ayçicek  dostumuzun son hafta içerisinde çocuk, aile ve gençlik konuları  ile kuşaklar çatışması üzerine verdiği seminerlerde eğitici ve öğretici oldu. 22 Temmuz- 8 Ağustos 2013  tarihleri  arasında gerçekleşen kamp son yılların en başarılı ve verimli bir kampı olarak geçti.
Kampta kollektif ve birlikte yaşama  ruhu yüksek olup,paylaşma  ve  dayanışma ruhu hakimdi. Sevecenlik,yardımlaşma ve paylaşma  sayesinde, özgür ve mutlu bir dünya icin mücadele eden,aynı  idealleri paylaşan yüreklerin, kollektif ve yaratıcılığı   tüm kamp boyunca güzel dostlukların gelişmesine ve yoldaşlıkların pekişmesine hizmet etti.
Katılımın Fransa ve Isviçre ağırlıklı  olduğu Kampa, Almanya, Hollanda,Avusturya,Amerika,Türkiye` den katılımlar oldu.Kamp süresince Gezi turları,(Barcelona – Andora – Roses – Fgures-e ) Gemi turları,Volleybol ve Futbol maçları,Kültürel eğlence proğramları,Taksim Gezi direnişi Forumları, Gençlik Eğitim çalışmaları, Kadınlara yönelik çalışmaların yapıldığı  dolu dolu  bir tatil kampı yaşandı.
Profösyönel aşçı olmamasına karşın,Mutfak bölümünde görevli yoldaşların ve yardımcılık yapan günlük görevlilerin emek ve çabalarıyla, sevgiyle yapılan lezzetli ve doyurucu yemekler beğeni topladı.
Aynı bölgede  gerçekleşen ADHK kampı  ziyaret edildi. Tavla-Satranç  ve Voleybol karsılaşmaları  gerçekleşti.iadeyi ziyaret gerçekleştiren ADHK li dostlarla, Voleybol ve Futbol karşılaşmaları yapıldı. Voleybolda ADHK takımı başarılı iken, Futbolda ATiK takımı başarı  gösterdi.
Eğlence,akşam sohbetleri,siyasal  sohbetler, çekilen halaylar ve günlük kamp yaşamından kesitlerin şakalarla  yansıtıldığı “Isırgan” gazetesi kampın unutulmazları arasında yer aldı.
Gelecek yıl aynı bölgede daha geniş  katılımlı bir kamp gerçekleştirilmesi arzusunu dile getiren katılımcılara,kampımızda emeği geçen tüm yoldaşlara, dostlara,eksikliklerimizi hoş  gören ve katkılarıyla güzellikler yaratan  her cana,  kamp komitesi olarak teşekür ediyoruz.
Birlik-Mücadele-Zafer şiarıyla,önümüzdeki dönem yürütülecek demokratik ve devrimci çalışmalara,Kamp sürecinde biriken sinerjimizle,daha fazla katkı vermeniz  dileğiyle…

24.ATiK  Gençlik ve Yaz Kampı / Kamp Komitesi

kampkamp1kamp4oyunlarhalay1halaybarcasiir2solen5koro2solen4kampgazetesiugurlamagrup fotogenclerkamp3