Home , ATİF , Dur – İlerleme! Faşistlere karşı tüm kültürler el ele! 1 mayıs 2009 Nazi Yürüyüşünü engelleyelim!

Dur – İlerleme! Faşistlere karşı tüm kültürler el ele! 1 mayıs 2009 Nazi Yürüyüşünü engelleyelim!

anti-naziHANNOVER | 18 – 04 – 2009 | 1 Mayıs 2009 tarihinde yüzlerce ırkçı, yabancı düşmanı Neonazi Hannover’de yürümek istiyor. Amaçları; Hannover ve Almanya genelinde yaşayan göçmen işçi ve emekçilere karşı düşmanlığı körüklemek, halklar arası kardeşliği düşmanlığa çevirerek, ırkçı politikalarına taban bulmak istiyorlar. Buna izin vermeyelim!

Hitler artığı Naziler, yeniden Almanya’da ırkçı politikalarını yaşama geçirmeye çalışıyor. Alman burjuvazisinin temsilcisi hükümet ise, buna „demokrasi“ adına izin veriyor ve nazilerin yürüyüşünü işçi ve emekçilerin engellemesine karşı çıkıyor, onları koruyorlar. Nazilerin „yabancılara“ saldırılarına göz yummak, onları korumak demektir. İşçi ve emekçi düşmanı Nazilere hep birlikte karşı koyalım. 1 Mayıs yürüyüşlerine güçlü bir şekilde katılalım.

Hannover’de yaşayan Alman ve diğer göçmen işçi ve emekçileri kardeştir. Faşist Naziler bu kardeşçe yaşamın düşmanıdırlar. Nazileri şehrimizde istemiyoruz! Nazileri şehrimize sokmayalım!

Hannover’de yaşayan Türkiye ve Türkiye Kürdistan’lı işçi ve emekçiler!

Faşist Nazilerin halk düşmanı politikalarını hepimiz, Solingen’den ve daha bir çok ev kundaklama ve yabancılara yönelik alçakça saldırılarından biliyoruz. Almanya ve Hannover’de yaşayan bütün uluslardan işçi ve emekçilerin kardeşçe yaşamalarına kasteden nazilerin Hannover’de yürüyüşlerini engelleyelim. 1 Mayıs yürüyüşüne çoşkulu ve hep birlikte katılalım.

Naziler, 1 Mayıs 2009’da Hannover Hauptbahnhof’undan Linden-Küchengarten’a yürümek istiyorlar. Amaçları Linden’de yabancı düşmanlığını geliştirmek, oradaki halklar arası kardeşçe yaşamı dinamitlemek. Buna izin vermeyelim.

Nazilere karşı sessiz kalmayalım. Sessiz kalmak, ırkçıların zulmüne davetiye çıkarmak demektir. Susma sustukça sıra sana gelecektir. Biz göçmenler çaresiz değiliz. Çaremiz, birlikte Nazilere karşı mücadele etmekten geçiyor.

Biz Almanya Türkiyeli işçiler Federasyonu (ATİF) olarak, 1 Mayıs’ta alanlardayız. Bütün işçi ve emekçileri 1 Mayıs Yürüyüşü’ne katılmaya çağrıyoruz!

Nazileri istemiyoruz! Faşistlere bir karış izin yok!

Wir wollen keine Nazis! Keinen Fuβbreit den Faschisten!

Kahrolsun Neonazi faşistleri!

Kahrolsun Yabancı Düşmanlığı!

Yaşasın Halkların Kardeşliği!

Bütün Ülkelerin İşçileri ve Ezilen Halkları Birleşin!

Keinen Meter! – Menschen aller

Kulturen gemeinsam gegen die Faschisten!

Naziaufmarsch am 1. Mai 2009 verhindern!

Almanya Türkiye İşçiler Federasyonu- Hannover

(ATİF-Hannover) Nisan 2009