Home , Avrupa , DAVET : Avrupa Sürgünler Meclisi Toplantısı

DAVET : Avrupa Sürgünler Meclisi Toplantısı

1474905_10151859163318165_1366548846_n-430x286AHM-17-06-2014- Avrupa Sürgünler Meclisi Yürütme Kurulu, ASM Meclis üyelerini ve çalışmalarına katkı veren ya da vermek isteyenleri,  28 Haziran 2014, Cumartesi günü saat 14:00’de, Frankfurt am Main`de  gerçekleştirilecek Meclis Genel Toplantısı’na davet ediyor. Yapılan açıklamayı paylaşıyoruz

Değerli dostlar,

Avrupa Sürgünler Meclisi Yürütme Kurulu, yeni genel toplantısı için çalışmalarını tamamladı. Siz değerli Meclis üyelerini ve çalışmalarımıza katkı veren ya da vermek isteyen dostlarımızı Meclis Genel Toplantısı’na davet ediyor, birlikte yapacağımız çalışmaya katkılarınız ile güçlenip yeni hedeflere yöneleceğimizin güven ve mutluluğunu şimdiden yaşıyoruz.

Her toplantı için önüne örgütlenmeye ilişkin yeni adımlar koyan kurumumuz, bu kez de örgütlenmenin Büro ve Çalışma Grupları gibi eksik kalan kurumlarını Meclis’e danışarak ve onun kararı ve katkılarıyla oluşturacaktır.

Toplantı Gündemi elbette Meclis tarafından belirlenecektir. Ama Yürütme Kurulu olarak bizlerin Gündem maddelerine alınmasını arzuladığımız önerilerimiz şunlardır: 

Yürütme Kurulu ve Yayın Kurulu raporlarının aktarılması. 

Avrupa Sürgünler Meclisi logosunun saptanması;

Mali Büro; Hukuk Bürosu ve Kadın Bürosu’nun oluşturulması; 

Sürgünde kültür-sanat üretimi arşivi; Sürgün Müzesi gibi çalışma alanlarına ilişkin Çalışma Grupları’nın oluşturulması. 

Önerilen gündem konularına ekleme ya da çıkarmalar Meclis’imizin yüksek iradesine bağlıdır.

Toplantımız 

28 Haziran 2014, Cumartesi günü saat 14:00’de

SAALBAU GALLUS  

Frankenallee 111, 60326 Frankfurt am Main
adresinde gerçekleştirilecektir.

NOT :Toplantıya katılımda Cumartesi günü yatılı kalacak arkadaşlarımızın kişi başına 30,00 € katkılarını almak zorundayız.

Toplantıya katılacak meclis üyeleri ve dostlarımızın önceden bildirimde bulunmaları, düzenlemeye ilişkin çalışmaları kolaylaştıracağı için, geri bildirimde duyarlı olmanız bizlere büyük katkı olacaktır.

Saygılarımızla.