Anasayfa , Avrupa , Cıwanên Azad ve YDG`den Ortak Çadır Eylemi!

Cıwanên Azad ve YDG`den Ortak Çadır Eylemi!

 

IMG_4795Cıwanên Azad ve YDG`den Ortak Çadır Eylemi!

Cizre`deki Katliama karşı yapılan etkinlikler devam ediyor. Zürich`te, Cıwanên Azad ve YDG tarafındn organize edilen çadır eylemi ilgi görüyor. Kurulan çadıra, Der Funke gençlik yapılanması da destek veriyor. Çarşamba günü saat 13:00 ile Cuma günü saat 18:00 arası devam eden bilgilendirme ve propaganda çadırı, kesintisiz yapılan çağrılar, basın açıklamaları, bire bir bilgilendirme ve broşür dağıtımı, ortak marşlar ve sloganlarla olumlu şekilde gerçekleşmekte, hazırlanan kurumsal ve ortak (İDGB) flyr`leri dağıtılmaktadır.
Özellikle, T.Kürdistan halkının mücadelesini sahiplenme ve ortak pratik/politik refleks geliştirme, mücadeleyi birlikte geliştirme yönelimi, güncel süreci karşılama anlamında olması gereken olumlu bir yaklaşım olarak görülmektedir.
Kitlelerin bilgilenme ve dayanışma gösterme anlamında ilgi gösterdiği çadır etkinliği, 24 saat boyunca devam etmektedir. 12.02.2016 Cuma günü, saat 18:00`de sonuçlandırılacak olan etkinliğe, YDG ve Cıwanên Azad tarafından, ziyaret edilerek dayanısılması çağrısı devam etmektedir.

IMG_4797

 

IMG_4793

 

 

 

 

 

 

 

AHM-İsviçre