Home , Haberler , Augsburg ve Nürnberg Cezaevleri önünde yarın yapılacak Mitinglere Çağrı:

Augsburg ve Nürnberg Cezaevleri önünde yarın yapılacak Mitinglere Çağrı:

seyit ali JVANürnberg Cezaevinde tutuklu olan ATİK üyesi Erhan Aktürk ve Augsburg Cezaevinde tutuklu bulunan Seyit Ali Uğur ile dayanışmak ve Avrupa genelinde 12 Yönetici ve üyesi tutuklu tüm ATİK aktivistleri derhal serbest bırakılsın mitinglerinin startı yarın veriliyor.

Yarın , Cumartesi günü saat 16.00 da,Nürnberg Justizvollzugsanstallt, in der Bärenschanzstr. 68`de, ve yine yarın Saat 15.45 de, JVA Augsburg,Karmelitengasse 12, 86152 Augsburg adresi önünde  kitlesel mitinglerin yapılacağı duyuruldu.

ATİK `li tutsaklara Özgürlük Komitesi, UPOTUDAK ve ATİF Güney Almanya Temsilciliği, tüm ilerici ,demokrat Alman ve Göçmen kurumlarını düzenlenecek mitinglere katılmaya çağırdı.

UPOTUDAK (Uluslararası Politik Tutsaklarla Dayanışma Komitesi) temsilcisinin verdiği bilgiye göre, önümüzdeki haftalarda da Kempten,Landshut,Münih, Kaisheim, Reims Cedex (Fransa), Fribourg (isviçre) ve Koridallos (Yunanistan) Cezaevleri önlerinde İzalasyon hücrelerinde tutsak bulunan diğer  ATİK` li devrimcilerle  dayanışma mitingleri ve etkinlikleri düzenlenecek, İmza kampanyaları sürdürülmeye devam edecek.

Erhan JVA

seyit ali JVA

 

 

 

 

 

 

 

 

UnterschriftKampagne_DEUTSCH-4

UnterschriftKampagne_TU RKCE

ATIK-D-

ATIK-2