Home , Avrupa , ATİGF’e bağlı İşçi ve Gençlik Kültür Merkezi 11 genel kurulunu başarıyla gerçekleştirdi.

ATİGF’e bağlı İşçi ve Gençlik Kültür Merkezi 11 genel kurulunu başarıyla gerçekleştirdi.

Ohne Titel 2Aşağı Avusturya nın Neunkirchen (Ternitz ) kasabasında, 10 yıldır faaliyetlerini sürdüren Işçi ve Gençlik Kültür Merkezi, 01.03.15 tarihinde 11.Genel kurulunu gerçekleştirdi.

Üye çoğunluğun hazır bulunduğu genel kurulunda, çok sayıda taraftar ve halkın  katılımıyla saat 14°°te  yapılan saygı duruşuyla başladı. Dernek başkanı Ali Alevin yaptığı açılış konuşmasıyla, Türkiyede ve dünyadaki gelişmelerin bölgemizin üzerindeki etkisini anlattıktan sonra, sırasıyla üye yoklaması, divan seçiminden sonra, raporların okunup tartışılması bölümüne geçildi.

Bu bölümde ATİGF Perspektif yazısı okunup tartışıldı, yoğunluk olarak Komintern sendikası  ve Yerel seçimlerde derneğin politik tutumu tartışıldı hem AK (işçi odaları)seçimlerinde hemde belediye secimlerinde derneğin gösterdiği birer adayın seçilmesi yüksek bir başarı olduğu ve  bunun devam için yapılacak çalışmalar değerlendirildi,  yoğun tartışmaların yaşandığı bu bölümün ardından yeni Y.K yeni D.K ve ATİGF kurultayına delege seçimi yapıldı, yapılan dilek ve temenilerin ardından genel kurul sona erdi.