Home , Avrupa , ATiF‘e Bağlı Wiesbaden Derneği Genel Kurul’unu Başarıyla Gerçekleştirdi

ATiF‘e Bağlı Wiesbaden Derneği Genel Kurul’unu Başarıyla Gerçekleştirdi

WİESBADEN| 04.04.2024| ATiF‘e bağlı Wiesbaden Derneği 24.03.3024 tarihinde Genel Kurul’unu gerçekleştirdi. Federasyon temsilcisinin de hazır bulunduğu, kahvaltıyla başlayan Genel Kurul, üye tespiti ve devamında divan seçimiyle devam etti.

Raporların okunup onaylanmasının ardından, siyasi gündeme ilişkin canlı tartışmalarla enerjisi, coşkusu ve motivasyonu yüksek bir Genel Kurul gerçekleştirildi.

Katılan misafir kitleye üye olunması ve üyelere de yeni üyeler kazanılması konusunda çağrı yapıldı ve derneğe sahip çıkılmasının gerekli olduğu üzerinde duruldu. Özellikle öne çıkan, komite olarak yürütülen çalışmaların gelecek dönemde dernekleşme hedefiyle yapılması kararlılığıydı.

Dört kişilik yeni yürütme kurulunun seçiminin ardından gelecek döneme ilişkin dilek ve temennilerle Genel Kurul verimli bir şekilde sonlandırıldı. Buna bağlı olarak yeni seçilen Yönetim Kurulu 02.04.2024 tarihinde ilk YK toplantısını Federasyon temsilcisinin de katılımıyla gerçekleştirdi.

Başarılı geçen bir Genel Kurul’un verdiği motivasyon ve enerjiyle gelecek döneme ilişkin uzun ve önemli bir planlama yapıldı. Gelecek dönemde yapılacak kültürel, sosyal ve politik çalışmaların kitleyle buluşmada ve derneği kitlesel ve nitelikli olarak büyütmede önemli katkı sağlayacaktır.