Home , Avrupa , Almanya’da Yeni Dernek Lokali Açıldı

Almanya’da Yeni Dernek Lokali Açıldı

HANNOVER | 03 – 03 – 2010 | Hannover ve çevresinde faaliyet yürüten ATİF taraftarları, bölgede yeniden bir dernek lokaline kavuşmanın coşkusuyla 28 Şubat’ta bir toplantı gerçekleştirdiler. Yeni seçilen Yönetim Kurulunun öncülüğünde üyeler ve demokrat çevre biraraya gelerek, sevinçlerini paylaştılar.

ATİF taraftarları, devrimci, demokrat, ilerici insanları biraraya getirecek bir mevziye kavuşmanın, çeşitli çalışmalara bir çatı altında sürdürmenin sevincini yaşıyor.

Moral ve motivasyonun yüksek olduğu bir atmosferde süren toplantıda, Yönetim Kurulu gelece sürece ilişkin öneri ve temennileri aldı.

Yine ATİK’in Türkiye’de direnişte bulunan işçiler için başlattığı bağış kampanyası hakkında verilen kısa bir bilgilendirmeden sonra, işçilere gönderilmek üzere 215 Euro toplandı.

Yönetim Kurulu adına yapılan konuşmada ise görev ve sorumlulukların zor fakat aşılmaz olmadığına vurgu yapıldı. Ortak düşünce, kültür ve değerlerin kollektif bir ruh ve anlayışla hayata geçirilmesi gerektiğine değinen Yönetim Kurulu, bu şekilde yaratılan mevzinin daha da ileri taşınabileceğine vurgu yaptı.

Yeni dernek lokali 13 Mart’ta yapılacak bir açılış etkinliği sonrasında çalışmalara başlayacak.