Anasayfa , ATİK , AGİF’E YÖNELİK POLİS KOMPLOSUNU KINIYORUZ!

AGİF’E YÖNELİK POLİS KOMPLOSUNU KINIYORUZ!

atik_logokucukATİK | 15-05-2015 | 13 Mayıs günü Almanya Göçmen İşçiler Federasyonu (AGİF) Eşbaşkanına yönelik Alman polisinin gerçekleştirdiği komployu protesto ediyoruz. Alman polisi 13 Mayıs günü AGİF Eşbaşkanının çalıştığı işyerine giderek taciz etmesi, evinin aranması, eşylarının polis tarafından talan edilmesi kişisel bazı eşyalarına el konulması ve kendisine yönelik piskolojik şiddete varan uygulamaların demokratik bir ülkede yerinin olmadığı, bu tür saldırıların devrimcileri , ilericileri, sosyalistleri asla yıldırmayacağını belirtmek istiyoruz.

Alman polisinin devrimci demokrat ve sosyalist kurum ve kişilere yönelik sindirme hareketi ve terörü yeni değil. Alman devletinin siçili bu konuda kabarık olduğu bilinmektedir.

15 Nisan 2015 tarihinde kurumumuz Avrupa Türkiyeli İşçiler Konfederasyonu’na yönelik Alman devleti tarafından terör estirilmiştir. İçlerinde yönetici ve aktivistlerimizin bulunduğu 12 arkadaşımız Alman devletinin istekleri doğrultusunda tutuklanarak cezaevlerine konulmuştur. Bugünde Alman devletinin bu terörü AGİF Eşbaşkanına yönelmiştir. Alman polisinin anti-demokratik insan hakları ile bağdaşmayan bu tutumunu ATİK olarak kınıyoruz.

Dost devrimci kurumlardan AGİF Eşbaşkanına yönelik Alman devletinin bu saldırısını, komplosunu kınıyor Alman Göçmen İşçiler Federasyonunun yanında olduğumuzu belirtiyoruz.

 

YAŞASIN DEVRİMCİ DAYANIŞMA!

DEVLET TERÖRÜNE SON!

 ATİK 23. Dönem Genel Konseyi