Anasayfa , ATİGF , 25. Dönem ATİGF Yönetim Kurulu 1. Toplantısı gerçekleştirildi

25. Dönem ATİGF Yönetim Kurulu 1. Toplantısı gerçekleştirildi

AVUSTURYA|31.05.2017| 25.Dönem ATİGF Yönetim Kurulu 1.Toplantısını gerçekleştirdi. ATİK`e bağlı Avusturya Türkiyeli İşçi ve Gençlik Federasyonu 25.Dönem 1.Toplantı Sonuçlarını üye ve taraftarlarıyla paylaştığını duyurdu.

İşyeri ve Sendikal Çalışma, KOMintern Sendikal Inişiyatifi içerisindeki yeni dönem çalışmaların örgütlenmesi, Gençlik ve Kadın faaliyetine ilişkin belirleme ve planlama olmak üzere, Avusturya’daki siyasal gelişmelere ise ATİGF Yönetim Kurulu, başta 15 Ekim’de gerçekleştirilecek olan Avusturya erken genel seçimlerine ilişkin belli kararlar aldı. Avusturya’da Yeni Entegrasyon yasası, İslam ve ırkçılık, Devlet ırkçılığının sonucu ve teşhiri, yeni asimilasyon politikalarına dayalı saldırganlık ve yasal düzenlemeler, yeni yürüyüş ve gösteri yasası, demokratik, devrimci muhalefetin bastırılması konularında ATİGF siyasal ve pratik ayağı olan bir kampanya örgütlemeyi kararlaştırmıştır.

Merkezi düzeyde çıkacak broşür ve bölgelerde stand, platform ve final olarak yürüyüş ve mitinglerle örülecek bir siyasal kampanya süreci hedeflendiği ATİGF Yönetim Kurulu tarafından ifade edildi. 2.Toplantısı Haziran ayında gerçekleştirecek olan ATİGF Yönetim Kurulu tüm üyelerinin düşünce, yazı ve önerilerini atigf1986@gmail.com mailine ulaştırmasını beklediklerini ifade ederek mesajı sonlandırdı.