Home , Avrupa , 25. ATİK Gençlik ve Tatil Kampına Yoğun İlgi!

25. ATİK Gençlik ve Tatil Kampına Yoğun İlgi!

DSCN1307ROSES | 27-07-2014 | 25. ATİK Gençlik ve Tatil Kampı  başlangıçı çoşkuyla yaptı. Avrupanın birçok ülkesinden kampa yoğun bir akım var.  Hazırlık çalışmalarının bitirilmesiyle birlikte Kamp komitesi gelen kitleyi 25. Kampın çoşkusuyla karşıladı.

Tüm hazırların tamamlanmasıyla birlikte Kamp komitesi kendi arasında görev bölümü yaparak alt çalışma komite ve atölyelerin oluşumu için çalışmalara başladı.  Bir haftalık belirlenmesiyle birlikte Kampın ilk iki gününde çalışmalara başlanıldı.

Bir haftalık program içersinde, pazartesi akşamı Kampa katılan dost ve arkadaşlarımızı kamp hakkında bilgilendirme ve tanışma toplantısı yapılacaktır.  Çocuklara yönelik gezi programı gerçekleştirilecektir,  kadınlara yönelik atölye çalışmalarının başlatılması için ön hazırlık toplantıları yapılacaktır. Kültür sanat çalışmalarıyla birlikte kamp açılış eğlencesi yapılacaktır, ayrıca bu hafta içersinde son siyasal gelişmelerle ilgili seminer gerçekleştirmeyi planıda bu haftalık program içersindedir.

Kampa katılımın daha yüksek olacağını belirten komite hazırlıklarını buna göre planmaktadır. Buna bağlı olarak çalışmalarının planlayan komite alternatif kampımıza daha geniş kesimin katılımını beklemektedir.

 

Not: Kampa katılan arkadaşlarımız aşağıdaki  yol güzergahını göre hareket etsinler

Ispanya’ya girişten sonra 3 nolu Figueres/Roses çıkışını takip ederek,  NII ye giriş

NII yi Girona’yi takip edilecek.
Figueres/Roses çıkışında çıkılacak
Roses istikameti takip edilip Roses’e 5km kala tabelasını gördükten sonra Castell Mar ayrım olacak
o ayrım takip edildiğinde 2,4km sonra yolun sonu kampımıza varmış olacaksnız.
* Resmi adreste GPS le gelenler Figueres/Roses sapağından sonra GPS’i dikkate almasınlar.