Home , Avrupa , Young Struggle: „Geleceğe yürüyüşümüz durdurulamayacaktır”
Young Struggle: "Geleceğe yürüyüşümüz durdurulamayacaktır”
Young Struggle: "Geleceğe yürüyüşümüz durdurulamayacaktır”

Young Struggle: „Geleceğe yürüyüşümüz durdurulamayacaktır”

Ivana Hoffmann Young Struggle Yaz Kampı Komitesi, Yunanistan’da geçirdikleri trafik kazası sonucu yaşamını yitiren YDG üyesi Ceren Ayfer Karatepe için mesaj yayınladı.

Young Struggle: "Geleceğe yürüyüşümüz durdurulamayacaktır”

Young Struggle: „Geleceğe yürüyüşümüz durdurulamayacaktır”

Ceren Ayfer Karatepe’nin yaşamını yitirdiği haberini, Ivana Hoffmann Yaz Kampı’ndayken aldıklarını belirten Young Struggle, başta YDG olmak üzereATİK, Yeni Demokrat Kadın ve Karatepe ailesine baş sağılı dileklerini ileterek, acılarını paylaştığını belirtti.

Young Struggle, “Suruç’ta ölümsüzleşen 32’lerin acısı içimizde henüz çok tazeyken, değerli genç bir devrimci YDG militanı Ceren yoldaşın acı haberi yüreğimizi dağladı. Genç ölümler mevsimi yaşıyoruz bu yaz… Rojava’dan, Avrupa’ya en gençlerimiz en ön saflarda yürüyor ölümün üstüne” dedi.

Son dönemde çok sayıda genç devrimcinin yaşamını yitirdiğini hatırlatan Young Struggle, “Suruç’ta bombalanıyor, Silopi’de kurşuna diziliyor, Rojava’da ise yeni hayatın inşasına katılan gençlik boğulmaya çalışılıyor. Avrupa’da ise kapitalizmin barbarlığı geleceğimizi her gün öldürüyor… Şu bilinmelidir ki amansız ve zamansız ölümler bizleri asla yıldırmayacak ve özgürlüğe yürüyüşümüzü engelleyemeyecektir. Geleceğe yürüyüşümüz durdurulamayacaktır” şeklinde konuştu.

Ceren Karatepe şahsında, başta Kürdistan olmak üzere dünyanın dört bir yanında devrim mücadelesinde şehit düşenleri birleşik mücadeleyle yaşatacaklarını vurgulayan Young Struggle, onların düşleri gerçekleşene kadar mücadeleyi ve direnişi yükselteceklerinin altını çizdi.