Anasayfa , Haberler , Yoldaşlarım, dostlarım hepinizi büyük ideallerimizin ve inançlarımızın coşkusuyla sımsıkı kucaklıyorum

Yoldaşlarım, dostlarım hepinizi büyük ideallerimizin ve inançlarımızın coşkusuyla sımsıkı kucaklıyorum

Deniz Pektaş 2Yoldaşlar,
Son iki hafta içerisinde çeşitli alanlardan mektup ve kart aldım. Ayrıca ATİK sitesinde, dostlarımız ( Hasan Aksu ve  Osman Uludağ ) ın  ATİK  ile bizlerle dayanışma mesajlarını okudum ve bir kez daha kazanacağımıza inandım.
Haklı ve meşru bir davanın neferleri olarak hiç bir zaman aksini düşünmedim.
Başta ATİK aktivistleri olmak üzere tüm dostları ATİK e yönelik saldırıyı doğru deşifre ederek mücadeleyi  dahada yükseltmeye ve  40 yıla yakın emekle yazılan tarihimize sahip çıkmaya cağırıyorum.
Yine dayanışma mesajlarımızla Türkiye`de keyfi bir şekilde tutuklanan YDG `li yoldaşlarımızın yanında olalım. Nerede nasıl olduğu önemli değil, önemli olan aynı idealler uğruna mücadeleyi yükseltmek. Devraldığımız bayrağı layıkıyla dalgalandırmak. Asıl olan umuda sahip çıkmak onu korumak.

22 Temmuz 2015 tarihinde görülen duruşmada Fransa`ya iadem onaylandı, her an gönderebilirler fırsat varken siz yoldaşlarıma,dostlarıma ve desteğini bizlerden esirgemeyen herkese sonsuz teşekürlerimi iletiyor, hepinizi devrimci duygularmla kucaklıyorum.
Deniz Pektaş, Koridollos Hapishanesi-Atina