Home , Avrupa , Yeni KADIN Hafta Sonu Eğitim Kampı Erbach’ta gerçekleştirildi

Yeni KADIN Hafta Sonu Eğitim Kampı Erbach’ta gerçekleştirildi

ERBACH|26.06.2017|Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Yeni KADIN Hafta Sonu Eğitim Kampı, Almanya’nın küçük ama şirin bir kasabası olan Erbach’ta gerçekleştirildi.

Almanya ÜKK’nın organize ettiği kampa değişik şehirlerden 45 arkadaş katılım sağladı. Çalışma gruplarından, sunumlara, “kadının iç dünyasına yolculuk“ kategorisinde yapılan terapi seanslarından, alternatif tıp da denilen ve gün geçtikçe daha fazla ilgi gören pozitif enerji seansına, çevreyi tanıma adına yapılan gezi ve yürüyüşlerden kültürel programa kadar dolu geçen 3(üç) günlük eğitim kampının sonuçlandırılması, KHK ile mesleklerinden keyfice uzaklaştırılan Nuriye ve Semih’e dayanışma ve sahiplenme mesajı ve selamının kısa bir mitingle gönderilmesiyle oldu. Banu ve Meşale’nin de dövizlerinin taşındığı ve tutukluluklarına dikkat çekilen mitingde, tutukluların derhal serbest bırakılması mesajı verildi.
“Jin,Jiyan,Azadi“ sloganlarının atıldığı ve “Birlik,Mücadele,Zafer!“ şiarlarının ardından “Burçak Tarlası“nın katılımcılarla birlikte söylenmesiyle kamp üç günlük kollektivite ve güzel paylaşımlar sonucu, diğer kamplarda buluşmak, mücadele alanlarında birlikte olabilmek umudu ve hedefiyle sonlandırıldı.