Anasayfa , Avrupa , Ulm’da 1 Mayıs başvurusu kabul edildi

Ulm’da 1 Mayıs başvurusu kabul edildi

Ulm | 25.04.2020 | Almanya’nın Ulm şehrinde bulunan ADHF, AGEB, AGİF, ATİF, KON-MED, MLPD ve SYKP örgütlenmeleri tarafından yapılan ortak açıklamada, başvurumuz kabul edildi ve ilan edilen biçimde; “1 Mayıs İşçi Bayramı’nın sokakta kutlanması için çalışmalarımız yürütmeye devam edeceğiz” dendi.

1 Mayıs Mitingi saat 11.00’de, Ulm şehir merkezinde bulunan ve kentin en büyük alanı olan Münsterplatz’ta gerçekleştirilecek.

Kurumlar adına bugün yapılan açıklama şöyle: “Ulm’da 1 Mayıs’ı kabul ettirdik. 1 Mayıs kutlaması için şehir idaresine yaptığımız 150 kişilik yürüyüş ve miting başvurusuna “150 kişiyi onaylıyoruz ama sadece miting olabilir” olarak kabul ettirdik.

Kabul görmeseydi, Sigmaringen İdari mahkemesi’ne başvuracağımızı önceden duyurmuştuk. Miting bir buçuk saat sürecek ve girişimci kurumlar sayıyı kendi aralarında bölüşecekler (Diğer yerli ve göçmen kurumlara da kontenjan ayıracağız ). Geniş bilgiyi pazar günü gerçekleştireceğimiz hazırlık toplantısından sonra detaylı bir şekilde açıklayacağız.”

26 Nisan Pazar günü bir araya gelecek olan girişimci kurumlardan, ADHF, AGEB, AGİF, ATİF, KON-MED, MLPD ve SYKP’li temsilciler toplantı sonrası açıklama yapacaklar. Pazartesi de saat 14.00’te şehir idaresiyle son hazırlıklar görüşülecek.