Home , Avrupa , Stuttgart Tohum Kültür Derneğinde Kahvaltı ve Ardından “İş Hukuku“ Üzerine Eğitim

Stuttgart Tohum Kültür Derneğinde Kahvaltı ve Ardından “İş Hukuku“ Üzerine Eğitim

STUTTGART |27.05.2018| Stuttgart Tohum Kültür Derneği tarafından kahvaltı ve ardından “İş Hukuku“ üzerine bir eğitim çalışması gerçekleştirildi.

Stuttgart’ta uzun yıllardır kültürel ve demokratik alanda çalışmalarını sürdüren Tohum Kültür Derneği bugün gerçekleştirdiği geleneksel kahvaltısı sonrası “İş Hukuku“ üzerine bir eğitim gerçekleştirdi. Saat 11 itibari ile kahvaltı başlarken, ardından Avukat Kemal Karaman ile canlı geçen eğitime geçildi. Dernek Yönetimi tarafından yapılan açılışta her kahvaltıdan sonra bir eğitim çalışması yapılacağı bir kez daha duyulurken, eğitimin önemine de vurgu yapıldı. Ardından sözü alan Av. Kemal Karaman ise uzmanlık alanı olan “İş Hukuku“ üzerine bir bilgilendirme yaptı. Bilgilendirmede iş yerlerinde yapılan iş sözleşmelerinde, işveren tarafından verilen uyarılarda ve işten çıkarılmalarda dikkat edilmesi gerekilen konular üzerinde duruldu.

Ardından Eğitimin ikinci bölümüne geçilirken, burada katılımcıların iş yerlerinde yaşadıkları sorunlar dinlenerek sorulara yanıt bulundu. Canlı geçen ikinci bölüm işçilere yönelik eğitimin ve sınıf mücadelesinin önemine vurgu yapılarak bitirildi.

https://www.facebook.com/YDGStuttgart72/videos/390277991454380/