Home , Haberler , Özgür Gelecek ve İstanbul YDG’den basın toplantısı çağrısı

Özgür Gelecek ve İstanbul YDG’den basın toplantısı çağrısı

Faşist AKP hükümeti eliyle Süren devlet teröründe pervazsızlık tüm hızıyla sürüyor.Kürt ulusundan  siyasetçilere yönelik tutuklamalar,  Muhalif gazete ve TV lerin kapatılarak susturulması, Kürt illerindeki Belediyelere el koyma ve Kayyum atama girişimleri yanında devrimci sosyalist güçlere yönelik tutuklamalar da  hız kesmeden devam ediyor. Bu saldırı ve  tutuklamalara mağruz kalan Özgür gelecek Gazetesi muhabirleri ve YDG aktivistleri ile ilgili Cuma günü bir basın Toplantısı gerçekleştirilecek.

Basın toplantısı  4 Kasım Cuma günü  saat 11.00’de İHD İstanbul Şubesi’nde gerçekleştirilecek.

 

ydg okurlari icin aciklama

 27 Ekim’de gözaltına alınan Özgür Gelecek Dersim ve İstanbul muhabirleri Sinem Özkanve Togay Okay ile Elif Kaya ve Metin Özken için Özgür Gelecek ve İstanbul YDG, 4 Kasım Cuma günü basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu.

Özgür Gelecek ve Yeni Demokrat Gençlik 4 Kasım Cuma günü basın toplantısı düzenleyecek. 27 Ekim’de gözaltına alınan Özgür Gelecek Dersim ve İstanbul muhabirleri Sinem Özkan ve Togay Okay ile Elif Kaya ve Metin Özken için yapılacak olan basın toplantısı saat 11.00’de İHD İstanbul Şubesi’nde gerçekleştirilecek.